reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ja to sie strasznie oszczedzalam wczesniej zeby nie urodzic tego 1.11 i mam teraz za swoje ze dziecko obraziło sie i nie chce wcale wyjsc :) eh zebym ja chociaz miala te rozwarcie ... a tu szyjka tylko krótka troche ruchu moze pobudzi malucha a no i ta ciepla kapiel ... naprawde ona rusza co nie co ... przydal by sie olejek rozany ale nie chce mi sie wychodzic z domu w taka pogode eh no coz ... okolo 14 zaczne dzialac cos to moze ruszy sie na dobre dzis eh
mi gorący prysznic powstrzymuje skurcze, więc odwrotnie niż u Ciebie :cool:

reklama
Kaludzia, cierpliwości! Czy Ty nie za dużo chcesz od życia?? Termin za 3 tygodnie, a ona już chce!! Toż to nieprzyzwoite wręcz.. W kolejce stań!!!! Jeżeli Ty urodzisz przede mną to nic tylko sepuku pozostanie!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Jak na IP pojadę to mi sie szpitalofobia Nataluni udzieli i pozamiatane będzie..Teraz chociaż jakoś funkcjonuje..

Jak my chcemy urodzić skoro wszystkie siedzimy przed komputerami. Ja już od 2 godzin mam zamiar wziąść się za sprzątanie łazienek i ścieranie kurzy a siedzę na bb i się oderwać nie mogę :))

ale jakbym ja miala rozwarcie to moze byc cos robili juz tyle po terminie :-(
spoko kasia nie zamęczaj się masz 100& pewność że do końca tego tygodnia dzidzia będzie z tobą, wyśpij się bo potem pewnie czasu nie będzie, film dobry obejrzyj etc:-) chociaż wiem że mi sie tak dobrze pisze a jak sama nie urodzę to będę pomstować ile wlezie:tak:

malinko głowa do góry na pewno będzie oki :))

klaudzia widzę że Ty jako kolejna zwalasz winę na Męża :)) Widzę że większość uważa że dzieciaczki są uparte po tatusiach :)) a mamusie to niby święte :))

a jak... ja tam wsumie 3 dni po terminie sie urodzilam ale maz sie urodzil w Wielka Niedziele wiec dlatego taki len... no a ze przejal to po tacie to pewnie Oli przejmie to po nim :-D

dzięki kochane za odp:-):-):-):-)

ja cię rozumiem w 100% ale z grudniówkami napewno nie było by ci tak fajnie jak z nami :p

Dlatego tez zostalam w listopadowkach :tak::tak::-D:-D od razu czulam ze tu jest moje miejsce hehe

he he od małego już sprawiają problemy wychowawcze. Ciekawa jestem co na to Super niania :-D karny jeżyk w tym przypadku chyba odpada ;-)

hehehe :-D trzeba by bylo zadzwonic i zapytac :tak:

klaudzia jakbym brała pod uwagę usg z ok 20 tc to mam termin na 6.12 więc też mogę czekać z Tobą prawie do końca :)) NAJWYŻEJ ZAMKNIEMY LISTE :))

no chyba tak wlasnie bedzie. ja jezeli przenosze to bede miec porod wywolywany dopiero 10-12 grudnia. ale mam nadzieje ze jednak nie bedzie potrzebne wywolywanie bo to przeciez jeszcze miesiac :szok::szok::szok:

ja to sie strasznie oszczedzalam wczesniej zeby nie urodzic tego 1.11 i mam teraz za swoje ze dziecko obraziło sie i nie chce wcale wyjsc :) eh zebym ja chociaz miala te rozwarcie ... a tu szyjka tylko krótka troche ruchu moze pobudzi malucha a no i ta ciepla kapiel ... naprawde ona rusza co nie co ... przydal by sie olejek rozany ale nie chce mi sie wychodzic z domu w taka pogode eh no coz ... okolo 14 zaczne dzialac cos to moze ruszy sie na dobre dzis eh

Kasiu a jak ten olejek rozany ma wplywac na przyspieszenie? no i jak go uzywac?

Witajcie:-)\
Ja jak tylko zaczynam bac się porodu to myslę o mojej babci która rodziła swojego najstarszego syna a drewninym wozie uciekając przed Niemcami... wiec my nie mamy aż tak źle:tak:
co do ktg ... to w "moim " szpitalu jezeli tylko chodzi Ci o ktg a nie o przyjęcie do szpitala to trzeba mieć skierownie i z góry informuja , że wynik ktg odczyta tylko lekarz, który dał skierowanie...

taaa jak wczoraj ogladalam "Apocalypto" z mezem i tam babka rodzila w zalanej przez deszcz bardzoooo glebokiej dziurze w ktorej chowala sie przed jakims plemieniem. wiec rodzila w lodowatym deszczu- w wodzie ze starszym synkiem na ramionach zeby sie nie utopil.... wiem wiem to tylko film ale od razu jakos tak docenilam nasze warunki :tak::tak:

Jak my chcemy urodzić skoro wszystkie siedzimy przed komputerami. Ja już od 2 godzin mam zamiar wziąść się za sprzątanie łazienek i ścieranie kurzy a siedzę na bb i się oderwać nie mogę :))

Coś w tym jest:-D Ja mam iść dziś na zakupy ze szwagierką, ale pogoda nie ten tego jest:wściekła/y:

reklama
Kaludzia, cierpliwości! Czy Ty nie za dużo chcesz od życia?? Termin za 3 tygodnie, a ona już chce!! Toż to nieprzyzwoite wręcz.. W kolejce stań!!!! Jeżeli Ty urodzisz przede mną to nic tylko sepuku pozostanie!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Jak na IP pojadę to mi sie szpitalofobia Nataluni udzieli i pozamiatane będzie..Teraz chociaż jakoś funkcjonuje..

przepraszam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: hehehe
gdyby nie to pieprzone swedzenie to moglabym nawet w styczniu rodzic... ale marze juz o tym zeby ubrac na siebie chocby dres i nie drapac sie jakbym miala wszy na calym ciele...
dobra juz nie nazekam... ustawie sie w kolejce :-D to co ? ja na 11.11.2009 moge sie zapisac bo widze ze nikomu ta data nie pasuje a mi sie bardzooo podoba? :-D:-D:-D

Do góry