reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Kurcze, biedna kasiula, oby szybko przyszło rozwiązanie i miała dziewczyna to za soba.Ahh ci chłopcy sie trzymają brzuszków.

Mi wczoraj opadł brzuch, spakowałam tobę w sumię do końca i podejrzewam ze do konca przyszłego tygodnia nie pochodzę:) Kupiłam w smyku piękną czapeczke i rekawiczki dla małego, dostałam nowy telefonik wiec jestem zadowolona z dnia:)
jak poznałaś, że ten brzuch ci opadł?

Gie-oska, w poniedziałek masz się stawić na indukowanie?

reklama
tzb brazowy sluz,taki jak czasami wystepuje jak zaczyna sie @,wiesz o co mi chodzi..?? Tak wiec sadze ze to ten slynny czop. no bo jak to inaczej wytlumacyc...??

To w takim razie się szykuj;-) dziewczyny które tak miały szybko utuliły swoje maluszki:tak:

Mamusie ale tu dzisiaj cisza :) czekam na wieści po wizytach u gina...

Ostatnia edycja:
To w takim razie się szykuj;-) dziewczyny które tak miały szybko utuliły swoje maluszki:tak:

Mamusie ale tu dzisiaj cisza :) czekam na wieści po wizytach u gina...

Minelo juz tyle godzin a tu ani skurczy ani wod.. nic.. zaczynam sie zastanawiac czy dobrze zinterpretowalam ta wydzieline :eek: no bo w koncu cokolwiek powinno sie ruszyc do tej pory prawda??
A moze poprostu jestem za malo cierpliwa??
Maly mi sie rusza bo wize jak mi brzuch faluje a wogole go nie czuje :eek: ciekawe czy to normalne.. tez tak macie czasami??

Ostatnio się cieszyłam że mój M zmądrzał i sprzedał swój komputer bo powiedział że jak będzie dziecko to że nie będzie miał czasu na gry a tu dzisiaj mnie rozczarował.
Wpadł na chwilę w porze śniadaniowej z pudełkiem do domu i okazało się że kupił sobie konsole PS3 :((( bo powiedział że jak czasami będzie chciał sobie zagrać to na moim laptopie nie pójdą wszystkie gry :(( więc pewnie dzisiaj jak wróci z pracy będzie siedział i grał żeby wypróbować :))

ale z niego cwaniaczek :-D to sie nazywa uzaleznienie:-D

DZIUNKA mam nadzieję , że wzięłaś torbę... moze Ci się przyda;-)

Nie wzielam, i dobrze, bo nie bylo po co :crazy:

Wróciłam w końcu!
Zaszłam do apteki jeszcze po podkłady poporodowe i Bepanthen
Chcicałam kupić jeszcze taką ceratkę na łóżko po porodzie, ale nie było..tylko takie małe do przewijania niemowląt
No ale wyprawka szpitalna zakończona! W końcu...
Teraz wcinam kolację - kanapki z jakąś kiełbasą, serem, cebulą i ketchupem do tego herbatka z hibiskusa...ah ta ciąża

Biedna Kasiula - oby szybko poszło...

A ta herbatka z hibiskusa dobra? Bo dzisiaj sie zastanawialam w sklepie czy kupic, bo ciekawa nazwa :-D

Minelo juz tyle godzin a tu ani skurczy ani wod.. nic.. zaczynam sie zastanawiac czy dobrze zinterpretowalam ta wydzieline :eek: no bo w koncu cokolwiek powinno sie ruszyc do tej pory prawda??
Maly mi sie rusza bo wize jak mi brzuch faluje a wogole go nie czuje :eek: ciekawe czy to normalne.. tez tak macie czasami??

Badz cierpliwa. Nie che dobijac ale ja urodzilam trzy dni po pierwszym odejsciu czopa (mi odchodzil z krwia wlasnie 3 dni), a niektore bez czopa chodza tez dosyc dlugo.

Zelcia taki czop to dobry znak;-) musisz być cierpliwa;-)

A ta herbatka z hibiskusa dobra? Bo dzisiaj sie zastanawialam w sklepie czy kupic, bo ciekawa nazwa :-D
.

Hibiskus jest pyszny;-) najlepiej nie taki w torebce tylko jego liście (?), kwiaty (?);-) polecam

Dziewczyny, Mary ma zastój w akcji! Małej się nie spieszy, szyjka się nie rozmiękczyła!!! Chyba musimy mocniej trzymać kciuki!!!:tak:

Trzymamy mocno :-)Mary dasz radę:-D

reklama
Do góry