reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dziubasek dziekuje za podtrzymywanie na duchu :tak:

A mam pytanko: jaka macie wydzieline, ta normalna, nie czop? Biala czy przezroczysta? Bo poszlam do toalety, a tam zielono na wkladce :szok: wydzielina normalna, ale zielonkawa. Niedawno mi sie wydawalo, ze tez jest ale zbagatelizowalam bo nastepnym razem byla biala. A czop to na pewno nie jest, przeciez rozpoznalabym, bo odszedl mi przy pierwszej ciazy.
Dziunka ja mam brunatną od wczoraj w sumie. Jakbym miała zielona wkładke to bym pojechała do szpitala...serio!!! Może to wody ci sie sącza po woli bo sluz to raczej takiego koloru nie ma. Pakuj sie i do szpitala albo chociaz zadzwoń na IP.

reklama
Dziunka ja mam brunatną od wczoraj w sumie. Jakbym miała zielona wkładke to bym pojechała do szpitala...serio!!! Może to wody ci sie sącza po woli bo sluz to raczej takiego koloru nie ma. Pakuj sie i do szpitala albo chociaz zadzwoń na IP.

ale ja chce na zakupy do auchan...:-p
A Tobie to chyba czop odchodzi szczesciaro :tak::-D

itam moje listopadowki. Wpadlam tylko na chwilke zeby powiedziec ze jade do szpital!!! nzaczynamy rodzic,skurcze porodowe mam juz co 3-4 min :-D ao 7 rano byly jeszcze co 10... nadrobie wszystko jak wrocimy do domku.. juz nie w 2paku a kazde z osobna:-)

wiadomosc od MARY:

"no i od rana juz na ktg. mala bardzo malo sie rusza tzn okolo 3 max 5 ruchow podczas ktg od wczoraj. bicie serduszka w normie. skurcze calkowicie ustapily i sa na poziomie 20-30 %. cos gardlo zaczelo mnie bolec - pewnie od ciegalego picia zimnej wody. plecy odrobine sie uspokoily. na moj gust cala akcja sie cofnela.. dlonie i kostki jak balony. jednym slowem kolejny "cudown" dzien w szpitalu czas zaczac"

nie jestem w stanie jej juz pocieszac. nie wiem co pisac. doradzcie e-cioctki bo Mary juz siada psychicznie.

reklama
Dziunka Ty kobito jedz lepiej na IP a nie na zabawki..zabawki i sklepy nie zajac a jak masz zielone uplawy to chyba nie za dobrze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aja juz przestalam wierzyc ze cos samo sie zacznie dziac:-(
Dziunka pisalas ze jak tak dalej pojdzie to czeka cie cc a co gorsza wywolywanie...a czemu wg Ciebie wywolywanie jest gorsze??

Do góry