reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

witam mamuśki ja tylko na chwilkę bo za chwilę idziemy do znajomych. Trzeba korzystać z ostatnich dni wolności skoro maleństwo nie chce wyjść :))

biedna mary ... nie wiem co powiedzieć
no to widzę że na dzisiaj się dużo porodów zapowiada :))

reklama
ja ostatnio zaczęłam mówić że mam termin na grudzień :)) wtedy już przestają zadawać pytania tylko mówią że jeszcze dużo czasu :)) a ja przynajmniej mam z głowy :))

Nie strasz mnie, bo urodzę!...właśnie się dowiedziałam, że moja ciocia zmarła:-(

właśnie przeczytałam objawy porodu:szok:
wczoraj miałam rozwolniene, a dziś mały leniwie sie rusza...ale i tak czuję w kościach, że to fałszywy alarm...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie strasz mnie, bo urodzę!...właśnie się dowiedziałam, że moja ciocia zmarła:-(

właśnie przeczytałam objawy porodu:szok:
wczoraj miałam rozwolniene, a dziś mały leniwie sie rusza...ale i tak czuję w kościach, że to fałszywy alarm...
bardzi mi przykro z powodu cioci....

co do porodu, to możliwe, że się zaczęło. Daj znać jak będzie akcja u ciebie postępowała. Trzymaj się dzielnie!

Do góry