D
dziunka24.
Gość
Brzuch mi twardnieje co 12 minut do tego ból jak na @, ale bardziej... nie wiem dziewczyny czy to to , ale cos sie dzieje
O rany, az podskoczylam z wrazenia!!!!Lece choc na miotle zaraz po olejek!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzuch mi twardnieje co 12 minut do tego ból jak na @, ale bardziej... nie wiem dziewczyny czy to to , ale cos sie dzieje
dla nierodzących lanie woskiem a dla rodzących lanie wodami;-)Ciekawe, czy są jakieś wróżby andrzejkowe dla rodzących??![]()
To trzymamy kciuki, żeby to było już toBrzuch mi twardnieje co 12 minut do tego ból jak na @, ale bardziej... nie wiem dziewczyny czy to to , ale cos sie dzieje
dla nierodzących lanie woskiem a dla rodzących lanie wodami;-):-d
ja mam na obiad 3 zupynawet dobry pomysl
![]()
Ooo, na przykładdla nierodzących lanie woskiem a dla rodzących lanie wodami;-)![]()
trzymamy trzymamyBrzuch mi twardnieje co 12 minut do tego ból jak na @, ale bardziej... nie wiem dziewczyny czy to to , ale cos sie dzieje
heheh zarz wszystkie polecą do aptekiBrzuch mi twardnieje co 12 minut do tego ból jak na @, ale bardziej... nie wiem dziewczyny czy to to , ale cos sie dzieje
A nie mówiłamO rany, az podskoczylam z wrazenia!!!!Lece choc na miotle zaraz po olejek!!!
ja mam na obiad 3 zupy)
kapuśniak został z tamtego tygodnia,
pomidorówka z wczoraj,
i fasolka po bretońsku z soboty)
więc ja strajkuje i niech M pozjada wszystko to wtedy będę gotować. Chociaż mam ochotę na pizze ale taką z domowego ciasta)
ale ten kapusniak to już chyba niejadalny coooo???ja mam na obiad 3 zupy)
kapuśniak został z tamtego tygodnia,
pomidorówka z wczoraj,
i fasolka po bretońsku z soboty)
więc ja strajkuje i niech M pozjada wszystko to wtedy będę gotować. Chociaż mam ochotę na pizze ale taką z domowego ciasta)