• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
ja używam do spania takiego miękkiego staniczka do karmienia. On nic nie trzyma.. tzn piersi nie trzyma, ale wkładki laktacyjne trzyma - po to go mam na sobie.. takiego nawet nie poczujesz ;-)

dziunka - musisz ubierac córcię bardziej jaskrawo, hihihi

:-D

Ja podobnie..przed ciążą miałam rozmiar "do rączki";-), teraz tylko pod biustem mi się rozmiar zmienił i ciuteczkę piersi - w sumie nie wiem, skąd te rozstępy na piersiach!!:wściekła/y::wściekła/y:..więc stanik w nocy??masakra..:-(

Te typowe staniki do karmienia to sa takie, ze ich nawet nie czuc. A ulga w takim staniku niesamowita.

Z tej Izy to szczesciara, na bb moze sobie nawet spokojnie posiedziec :)

Ja podobnie..przed ciążą miałam rozmiar "do rączki";-), teraz tylko pod biustem mi się rozmiar zmienił i ciuteczkę piersi - w sumie nie wiem, skąd te rozstępy na piersiach!!:wściekła/y::wściekła/y:..więc stanik w nocy??masakra..:-(
ja nie mam małych piersi ale po domu zarza mi się latac bez stanika, ale na szczęście nic mi się z nich nie leje a później będzie pewnie mleko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry