reklama
pixi
Fanka BB :)
chodzić bezja na szczęście mogę chodzić bez stanika i nie wyobrażam sbie jak ja będę miała spać w staniku??

maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ja podobnie..przed ciążą miałam rozmiar "do rączki";-), teraz tylko pod biustem mi się rozmiar zmienił i ciuteczkę piersi - w sumie nie wiem, skąd te rozstępy na piersiach!!ja na szczęście mogę chodzić bez stanika i nie wyobrażam sbie jak ja będę miała spać w staniku??

D
dziunka24.
Gość
ja używam do spania takiego miękkiego staniczka do karmienia. On nic nie trzyma.. tzn piersi nie trzyma, ale wkładki laktacyjne trzyma - po to go mam na sobie.. takiego nawet nie poczujesz ;-)
dziunka - musisz ubierac córcię bardziej jaskrawo, hihihi

Ja podobnie..przed ciążą miałam rozmiar "do rączki";-), teraz tylko pod biustem mi się rozmiar zmienił i ciuteczkę piersi - w sumie nie wiem, skąd te rozstępy na piersiach!!..więc stanik w nocy??masakra..:-(
Te typowe staniki do karmienia to sa takie, ze ich nawet nie czuc. A ulga w takim staniku niesamowita.
Z tej Izy to szczesciara, na bb moze sobie nawet spokojnie posiedziec
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
A może w Andrzejki?:-):-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
O nie, jakbym zostawila jej pokoj w spokoju to juz dawno nie moglabym jej tam odnalezc![]()
buahahahha bo zaraz urodzę....dziunka - musisz ubierac córcię bardziej jaskrawo, hihihi

ja nie mam małych piersi ale po domu zarza mi się latac bez stanika, ale na szczęście nic mi się z nich nie leje a później będzie pewnie mlekoJa podobnie..przed ciążą miałam rozmiar "do rączki";-), teraz tylko pod biustem mi się rozmiar zmienił i ciuteczkę piersi - w sumie nie wiem, skąd te rozstępy na piersiach!!..więc stanik w nocy??masakra..:-(
reklama
pixi
Fanka BB :)
oo andrzejki fajna data,tzn okazja.Ale ja sie nie pisze...za daleko;-)A może w Andrzejki?:-):-)