reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

hejdziewczyny, w zyciu nie nadrobie co pisalyscie... ja juz w polsce z kianka... podroz byla koszmarem, ale jakos przezylysmy i teraz staramy sie odpoczywac (nawet dlugi weekend zaliczony choc komary pozarly mnie do kosci, na szczescie kianke pilnowalam)... postaram sie czesciej zagladac.
trzymam kciuki za kikolka i michasia by jak najszybciej wrocili do domu....
gratuluje wszystkich zabkow, miesiecznic i rocznic...
miłego odpoczynku mirian,.. no i zaglądaj jak tylko możesz:tak:

reklama
hejdziewczyny, w zyciu nie nadrobie co pisalyscie... ja juz w polsce z kianka... podroz byla koszmarem, ale jakos przezylysmy i teraz staramy sie odpoczywac (nawet dlugi weekend zaliczony choc komary pozarly mnie do kosci, na szczescie kianke pilnowalam)... postaram sie czesciej zagladac.
Witam :-) ja też po długiej przerwie wróciłam ;-)

Kilolek - zdrówka dla Michasia, biedy maluszek...

Martolinka - ja daję surową marchewkę :tak: Moja jeszcze nie ma zębów, więc nie odgryzie, a sobie ulży. Mamy też gryzaczek z tomme tippe taki obustronny. Też jej pomaga.

A te skoki przez dzieci - masakra... Komuś mózg uciekł chyba...

Passi - tradycja to tradycja. Jeżeli ktoś wierzy, to jego sprawa. Moja mała była cała zanurzana i tylko doświadczonych księży (w moim przypadku popów) się daje do takich czynności.

U mojej małej z przodu dziąseł widać dwa prostokąty na dole i dwa na górze... ale zębów brak...

czesc dziewczyny u nas dzisiaj pięęęęknie :-) lekki wiaterek też jest więc będzie czym oddychać :-) chociaż popołudnu zapowiadają burze zobaczymy...
popatrzcie jacy idioci: Skok przez niemowlęta - Fotoreportaż - Onet.pl Wiadomości

WITAMY odpoczywaj ile możesz :-)
no nieźle , podziwiam za odwage ,chyba bym tam dziecka nie położyła
No a jakby panu w sukience rece zdrzaly i by utopil nam dziecko :/ ;) ot chodzilo mi jedynie o dosadnosc okreslenia "idioci" :)
ot koloryt lokalny. Raczej dziecka bym tam nie polozyla - ale tylko raczej, i pewnie dlatego ze wychowana jestem tu a nie tam :)
masz racje ,kwestia wychowania i wiary , co do panów w sukienkach to u mnie jest bardzo fajny no ale tu są inne warunki

Miran odpoczywaj ile się da!!!!!!
klaudzia mój też dzisiaj strasznie marudny już nie wiem co z nim zrobić

Kamcia, trzymam kciuki za Ciebie i za nowe szczęście :-)

Cierpię od miesiąca na bóle głowy... nie mam pojęcia co mam robić, bo tabletki pomagają tylko na godzinkę, a nie będę się faszerować chemią... Dzisiaj ejst lepiej, ale pewnie po poludniu znowu się zacznie...

Miłego wypoczynku :) Napisz kiedy będziesz w Trójmieście :)

Miran zycze milego odpoczynku w PL. NALEZY Ci sie jak nikomu innemu! ;-)

a ja bojowo nastawiona szykuje sie do lekarza, a niech mi sprobuja nie zrobic badan to im powiem co o nich mysle :wściekła/y::-)

Oli dzis chyba "wstal lewa noga" bo rowniez jest bojowo na wszystko nastawiony i marudzi od rana. wyzygal cale poranne sniadanie jak i wczorajsze wieczorne mleko i naprawde brak mi juz pomyslow o co mu chodzi. Wizyte mam umowiona na czwartek dla niego, mam nadzieje ze cos na to poradza...

no i pogoda dobijajaca, czuje sie jakby byla 9 wieczor a nie rano.... ciemno jak w d.... i pewnie zaraz lunie...

ajjjj lece bo tylko marudze dzis ;-)

A jakie badania chcesz?

Wracam do sprawy kostek ... wiec na bolace zeby trzeba dziecku dać kostke do reki żeby sobie gryzło... Co Wy tego nie wiecie?:-D mnie powaliło...

Więc do nas dotarł front.. zaczelo sie pieknie, teraz czarne chmury. Mały juz spokojny ..Wydaje mi sie , ze idzie 4 zab.. ech

Miran WITAJ !!!!!!!!!

Ale jakich kostek? Udo od kurczaka mam obgryżć i dać dziecku kość czy jak? ;-)

Ja w życiu nie dałabym ani kostek, ani kabanosa, ani skórki od chleba ani też surowej marchwi. O ile kostka od kurczaka jest bezpieczna :-D o tyle z pozostałych rzeczy łatwo urwać kawał i się nim zadławić. Po to są gryzaki, które schładza się w lodówce i w zupełności są bezpieczne :-)

Ula Ty mierzysz codziennie dziecku temperature? :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natalunia pewnie migrena. Wybierz sie do lekarza moze cos pomoze :tak:

Mi wczoraj niedobrze caly wieczor, mojemu A tez -pewnie od slonca :dry: spaleni jestesmy niesamowicie, całą noc spać nie mogłam, dziś ledwo stanik załozylam tak mnie plecy pieką :cool:

reklama
Kochana wyrzuć termometr do śmieci bo popadniesz w paranoję !!!;-) Naprawdę!!!
Ja chyba tylko raz Asi zmierzyłam, a Julce chyba ostatni raz z 3 lata temu :-D Dotykam czółka (ale nie ręką tylko policzkiem) i czuję czy normalne czy gorące. Gorące jeszcze nie było. Poza tym pamiętam jak dziś że jak Julka dostała temperatury jako niemowlę to zasypiała co chwilę i była cała rozpalona. Wtedy należy się martwić. Ale dopóki samopoczucie małego jest ok to olej tą temperaturę!!!

Do góry