reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Ja też wiszę nad kawą..i dobudzić się nie mogę..:szok:Mała miała kiepską noc dzisiaj, cały czas się budziła, pewnie przez te upały.
A teraz siedzi mi na kolanach rozebrana do rosołu, bo zapomnij o łóżeczku czy czymś innym..

to jestesmy 3 :-D
ja patrze jak mała się bawi, ale trze juz oczka, pewnie zaśnie zaraz... a jka już nie będę mogła zasnąć:sorry:
tyle ze u mnie godzina w tył... i nie spie od 6:blink:

to ty jeszcze w łóżku??
moja już ładnie ubrana, a ja tak samo, jeszcze poszłam się wykąpać:-D
to już spać na pewno nie będę , choć ona właśnie się najadła i poszła spać:-p

to ty jeszcze w łóżku??
moja już ładnie ubrana, a ja tak samo, jeszcze poszłam się wykąpać:-D
to już spać na pewno nie będę , choć ona właśnie się najadła i poszła spać:-p
Nie:-D:-D, mała w łóżeczku - i faktycznie zasnęła..a ja przy biurku:tak::-)..
tomi pewnie zaraz wstanie, juz spi 40min, czyli standard poranny :) a ja jedno oko otwarlam, jeszcze na drugie poczekam ;)
Heheh, fotkę poproszę;-)

reklama
Lotka - na pewno przesadzasz:tak::-)!!
Kamcia, mam pytanie odnośnie Twojego stroju kąpielowego..bardzo mi się podoba!!No i wyszukałam go na Allegro, ale..no właśnie - babka na tym zdjęciu stoi lekko bokiem, a na drugim boku ma rękę - i nie widać, jak ten strój jest wycięty nad majtkami..mogłabyś mi coś więcej powiedzieć?:sorry2::-)

Do góry