reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Ja na solar byłam wczoraj pierwszy raz od czasów wypatrywania fasolki (boshe, kiedy to było...)
Na słoneczko stosujemy nivea SPF30 i też myślę nad przerzuceniem się na 50, bo moje drogie panie ja Mariczki w cieniu nie jestem w stanie utrzymać. Robię co mogę żeby osłonić ją od słoneczka, ale skubana zawsze coś tam chociaż na chwilę wystawi :D Jak nic chce się strzaskać na machoń przed chrztem

reklama
mi baba w aptece dała ziajke spf 25 chyba za mało??pozniej przeczytałam ze krem powyzej 12 miesiąca...troszkę rączki się zaczerwieniły...kupię mocniejszy 50 ...

Hej mamuśki:-) Moje dzieciątko właśnie usnęło, więc sobie kawkuję i nadrabiam zaległości w czytaniu:-D
mi baba w aptece dała ziajke spf 25 chyba za mało??pozniej przeczytałam ze krem powyzej 12 miesiąca...troszkę rączki się zaczerwieniły...kupię mocniejszy 50 ...
Ja w końcu też kupiłam dla malej..Własnie z ziajki - ale z faktorem 50..Gęsty ten krem, że szok..ciężko rozsmarować, ale ochrona jest:-)

Ja używam 30 nivea i jestem zadowolona. Mały ma sniadą karnację więc 50 wydaje mi się , ze to za duzo;-)
U mnie w samym słońcu 45 stopni he he:-D
Asia gratulacje wyników:-D
Ja dziś ubrałam spódniczke bez rajstopek i jestem jak biały murzyn. Kiedys jednak musze sie opalić

tez bylam ciekawa co u dziunki i napisalam do niej i sie dowiedzialam ze Was pozdrawia, nie ma neta, Julka jej goraczkuje a Joasia raczkuje :)
kilolku pytala sie co u was i cieszy sie ze wszystko ok!

to dobrze że już wiemy co u niej:-) i dlaczego do nas nie zagląda:confused:

a gdzie was koleżanki w dniu dzisiejszym wywiało??
u nas ukrop więc na spacer dopiero ok 17 pójdziemy

u mnie dzisiaj deszczowo ale dosyć ciepło :tak: chyba się wybiorę do centrum handlowego na jakieś zakupy bo przydałby się kubie nowy pajac do spania :-) no i może dla siebie bym coś znalazła ;-),chociaż i tak muszę zrobić porządek w szafie i może oddam trochę rzeczy dla powodzian

reklama
ja jestem ;P caly czas od rana czytam was :)))))
mały marudny ciut ale to przez pogode normalnie siedze i poce sie ... niedawno wstal to zrobilam mu prysznic zeby było lzej a ten mi kupe do wanny :| hahahaha widocznie nie w tym momentcie powinnam kapać bo to czas na kupe byl :) cwaniak maly :) zrobilam troche fotek wiec wrzuce zaraz ... zjedlismy juz zupke z buraczka i teraz pijemyyyyyyyyyyyy i odpoczywamy :D:D: zaraz wsadze do basenu to sie pobawi :) a ja bede miała chwile na wyszywanko :) po 16 jedziemy do znajomego ma duze podworko wiec maly sie pobawi i pobuja na huśtawce :D:D:D: wymeczymy moze pozniej spac grzecznie na noc heheh

Do góry