reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
ja tam dzisiaj mam piasek w oczach,m ale to moja wina przyznaje sie bez bicia

wina nr 1 to taka że przykryłam mojego synka kocykiem (pierwszy raz od tych upalow) wydawalo mi sie ze mu chlodno
wina nr 2 zamknelam okno w pokoju

no i moral taki z tej przygody ze synkowi bylo strasznie goraco i spocony obudzil sie o 3 i nie chcial zasnac przez 40 min, a potem dospal do 6 i koniec z placzem zmeczony zasnal o 9 na pol godzinki i po 11 na spacerku pare minut, a teraz sie meczymy i ja i on, ale juz dawno nie bylam taka zmeczona a chlop od wczoraj w trasie wraca dzisiaj po 20 na 2 godz i dalej w swiat.

Ja zdecydowalam sie zrobic porzadek z nadrzerka i jutro zabieg po basenie synka, echhhhhh stracha mam ale co tam

Wszystkiego naj, naj dla uroczej Joasi, dużo zdrowka i niech to chorubsko szybko ucieka

Asieńka, 100 latek i duuuuuuuuuuuuuuuużo zdróweczka!!!:-)

W Zabrzu też można po trawnikach pomykać..i dobrze, bo mamy w centrum park z mnóstwem trawy i chętni się wylegują na kocykach lub bez nich:-)..

Dziunka 100lat dla Joasi:-)

U Nas też gorączkowo u Igorka ( ząbki górne jedynki) ..dziś do 1 w nocy nie spał,pozniej spał na pół gwizdka i dalej majaczenie...dałam czopka trochę ożył..za to jestem z****na jak koń na roli..padam padam...padam..

Dziewczyny do kiedy trwa etap oralny? no szlag mnie juz trafia... ciagle cos musze jej z pyszczka wyciagac...
yh :| tez to mam Paweł ostatnio płakał w samochodzie wiec dałam opakowanie bułek zapakowanych w folie ;/ to wzial se ugryzł bułke razem z folia yh ... ciagle cos odgryzie i wogole... dzis chcial wstazki kawałek to uczepilam do smoczka :D zeby nie zjadl całej heheh :)

reklama
Do góry