reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
"dziś jest wyjątkowy dzień,
bardzo wyjątkowy dzień!
cały rok czekałam,
i doczekałam się !!
urodzinyyy!! to bardzo szczęsliwy dzień!
urodziny!! bardzo miło, milo, miło,
miło, miłooooooooooooo mi jest!!"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KRYSTIANEK KOŃCZY DZIŚ 1 ROCZEK !!
(pierwsze listopadowe dziecko urodzone w listopadzie!)

reklama
bardzo wyjątkowy dzień!
cały rok czekałam,
i doczekałam się !!

100latek dla Krystianka:-)

Kilolek jest w szpitalu z Michasiem,gorączkował bardzo ,wyszło że zapalenie płuc,pozniej że wirus...sami nie wiedzą ci lekarze...biedactwo :-(

Ojej...zdrówka życzę!!!!!

Kasiula obrazek z Antosiem , który mi wyhaftowałś jest PRZEPIĘKNY:tak::tak: LASKI POLECAM USŁUGI KASIULI!!!! SUPER!!!! DZIĘKUUJĘ

OOO a pokaż fotkę!

bardzo wyjątkowy dzień!
cały rok czekałam,
i doczekałam się !!

STO LAT!!!

Dziewczyny czy będziecie wprowadzać dyscyplinę czy nie, normalnym jest ze dzieci nas będą teraz wypróbowywać, będą sprawdzać co mogą a co nie i to trwać będzie jeszcze kilka lat z przerwami ;) Nie liczcie na to że bedą chodzić jak w zegarku - no chyba że ze strachu... :/

Ja właśnie u brata na urodzinach, cmentarz zaliczony, jak się sciemni pójdziemy znowu.

Wczoraj byliśmy na spacerku późnym wieczorem, dzieci zostały z siostrzenicą A. I wiecie, stracha mam chodzić po ulicy...normalna panika...ech :/

Wogóle nie wiem kiedy miałam okres i jestem załamana :/

Dziewczyny zaraz mnie szlag trafi..... Pojechalam sama do banku by wplacic pieniadze za wynajem no i na zakupy do tesco, mlody zostal z moja mama w domu.
Zrobilam zakupy zjezdzam z wozkiem sklepowym na dol na parking podchodze do samochodu... wsadzam wszystkie zakupy i torebke no i zamknelam bagaznik i ide odstawic wozek... wracam i zonk... samochod sam sie zamknal a kluczyki w srodku no po prostu zajebiscie!!!!!! Oczywiscie zeby bylo ciekawiej zapasowych kluczy nie mamy. Tyle dobrze ze komorke mialam w jeansach to ciocia po mnie przyjechala a samochod zostawilam. K jest jeszcze w pracy ale niedlugo tam pojedzie... no ale zostalo tylko pewnie wybicie szyby :/ k.... zawsze cos...

Ostatnio chodze jakas roztrzepana. co chwile o czyms zapominam, gubie, przewracam sie, uderze, wybucham zloscia bez powodu, wszystko mnie drazni.. nie wiem co sie dzieje... :-(

Hej dziewczyny..

Zdrówka dla Michasia Kilolkowego!!!
Myśmy wrócili właśnie z całodniowej objazdówki..zaliczyliśmy kilka cmentarzy, ale Marysia była bardzo grzeczna..No i pogoda jak nigdy na 1 listopada dopisała:-)..
A zaczęło się u nas rano nie za fajnie, bo mało brakowało, a bylibyśmy fest zalani przez sąsiadów z góry - strzelił im wężyk łączący rurę ze spłuczką w WC..dobrze, że to zauważyłam, bo sąsiedzi jeszcze spali:szok::tak:..na szczęście w porę to uchwyciliśmy..

bardzo wyjątkowy dzień!
cały rok czekałam,
i doczekałam się !!

Sto latek dla Krystianka!!!!!:-):tak::tak:

Dziewczyny zaraz mnie szlag trafi..... Pojechalam sama do banku by wplacic pieniadze za wynajem no i na zakupy do tesco, mlody zostal z moja mama w domu.
Zrobilam zakupy zjezdzam z wozkiem sklepowym na dol na parking podchodze do samochodu... wsadzam wszystkie zakupy i torebke no i zamknelam bagaznik i ide odstawic wozek... wracam i zonk... samochod sam sie zamknal a kluczyki w srodku no po prostu zajebiscie!!!!!! Oczywiscie zeby bylo ciekawiej zapasowych kluczy nie mamy. Tyle dobrze ze komorke mialam w jeansach to ciocia po mnie przyjechala a samochod zostawilam. K jest jeszcze w pracy ale niedlugo tam pojedzie... no ale zostalo tylko pewnie wybicie szyby :/ k.... zawsze cos...

Ostatnio chodze jakas roztrzepana. co chwile o czyms zapominam, gubie, przewracam sie, uderze, wybucham zloscia bez powodu, wszystko mnie drazni.. nie wiem co sie dzieje... :-(
Klaudzia, znam ten "ból":-D:-D Raz zrobiłam tak samo, jeszcze za panny byłam autem w innym mieście, zrobiłam zakupy, a kluczyki w bagażniku..a to jeszcze było wieczorem, ciemno jak w d.. Masakra:-)

reklama
Martolinka tez jestem ciekawa jak wyglada to dzieło Kasiuli

dziunka ejjj co ty 3 planujecie? trzymam kciuki zeby bylo po twojej mysli, pewnie jeszcze bys nie chciala nastepnego, ale moge sie mylic.

Kilolku co tam u Was??? Cleo wiesz coś? tak mi ich szkoda

Wszystkiego najlepszego dla listopadowego dzieciatka, dzuzo duzo zdrowka
sto lat Krystianku: birthdaycake.gif

no i nie mozna zapomniec o mamie z tej wlasnie okazji:
Zobacz załącznik 296729

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry