reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

mój głupi mąz strzelł mi kiedyś w oko. Z pistoletu na kulki ale zawsze. Głupio się tlumaczyl, ze wyjął magazynek, co z tego jak jedna kulka została. Centymetr od gałki. Gorszy jak dzieci!!

reklama
Dzieki Twojej notywacji my tez wybralismy sie na spracer chustowy z Pawłem. Ale bez kota tylko z parasolka :)))

zazdroszcze, ja chodze z malym na spacerki tylko we wtork i w weekend. Uroki powrotu do pracy.

3 h to juz troche odetchniesz, a angielski zawsze warto szkolic ja to nie mam glowy do jezykow obcych tyle ile musialam
ja bym wróciła do pracy na pół etatu...:)

Hej dziewczyny, teraz mam czas was nadrobić, coś napisać bo wieczory zarezerwowałam dla mojego N.
Cleo nie umierasz ;-) Co sie dzieje??
Kilolek tylko pogratulowac męzowi, faktycznie gorzej niż dziecko, poza tym masz świetnych sasiadów , nie ma co hihihiihhi
Banana zawsze mozesz zadzwonic na policje a oni zajma sie sprawa(teoretycznie)

Namiary: Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "Animals"
Kontakt –strona internetowa: Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt OTOZ "Animals" , e-mail: biuro@otoz.pl. Adres: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul. Hermanowska 24, 83-200 Starogard Gdański. Kontakt telefoniczny: tel. (058) 560 99 31 - czynny całą dobę; tel. 0 798 387 760 - czynny całą dobę. Pod numerem tel. 668 046 572 - czynny w ciągu dnia (Inspektor OTOZ Animals Iwona Kuderska), można pozyskać szczegółowe informacje na temat psów i kotów przeznaczonych do adopcji oraz zgłaszać przypadki znęcania się nad zwierzętami.

No witam i ja, zaległości odrobione..
Dziubasek - spaceruj, spaceruj, poród łatwiejszy potem.. ;-);-)
Agrafka - trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie ok.
Etna - nie ma to jak dobrze zmotywowana mama :-D:-D
Wyjatkowa - szczery ten Twój facet..... :szok: - mówię o zdarzeniu z wystrzałem
Kikolek - faceci to takie duże dzieci :-D:-D:-D, na każdym kroku przekonuję się, że choć mój skończył 40 to ma jeszcze dziecinne pomysły..:szok:;-):-D
Cleo - nie umieraj, szkoda zostawić takiego fajnego synka ;-);-)
Ehh u nas Gocha w chuście by dostała szału, nie chce w wózku jeździć, a wczoraj jak chodziła ciąglę leciała na twarz...

Witajcie,
Myszkin wrócił już całkiem do siebie:tak: Kurcze czekam juz na ten snieg , bo ta szaruwa za oknem mnie dobija.
Banana Ilona mnie uprzedziła. Zadzwoń do animalsów oni Ci pomogą!!!! co za kretyn

Witamy u nas znowu szaro i ponuro. Nic mi się nie chce. Ja poszłabym do pracy jakbym miała komu Jaśka zostawić.

MARTOLINKA DZIUBASEK podziwiam Was za te spacery ja jak jest tak jak dziś wiatrzysko i drobny deszczyk to nosa za drzwi mi się nie chce wystawić.

cześć babuleńki ;-);-)

oglądacie ddtvn?? ta kolekcja co jest teraz w H&M podoba wam się?? juezzzuuu ludzie stali od 5 rano w kolejce a ceny... 550 zł za sukienkę i to jaką ....:szok::szok::szok::szok:

tak poza tym GDZIE JEST OBIECANY MI PRZEZ PREZENTERÓW POGODOWYCH ŚNIEG????
to są oszuści... a ja tu Igorkowi saneczki obiecałam... dobrze że nie rozumie jeszcze...

co do strzelania do zwierząt to takie przypadki są chyba wszędzie.... :-:)-(

reklama
hej laseczki:-) u nas zimno i pada...

Agrafka powodzenia na rozmowie:-)

tak poza tym GDZIE JEST OBIECANY MI PRZEZ PREZENTERÓW POGODOWYCH ŚNIEG????
to są oszuści... a ja tu Igorkowi saneczki obiecałam... dobrze że nie rozumie jeszcze...

co do strzelania do zwierząt to takie przypadki są chyba wszędzie.... :-:)-(

Aga u mnie od czasu do czasu dzis popaduje sniego wiec zapraszam haha:-)

Do góry