gosiulek73
mama K&K&A
Jezu...jak ja bym chciała mieć tyle lat;-)
A tak w ogóle to zdrowia,zdrowia dla Ciebie i Antka.
A tak w ogóle to zdrowia,zdrowia dla Ciebie i Antka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Takie miałam pomysły... Jednak źle mieć galopującą wyobraźnię.
. Kurujcie się , oby gorączka była tylko wynikiem wrażeń, a drapanie gardła przesuszeniem albo zwiastunem mrozu.;-)Młoda to tu np jest Dziunka hehe
ja już przed 30-stką
podnosi na ręce, karmi, poi, pomaga usiąść na nocniczku, no po prostu mała mama

Ja tez nie najmłodsza na listopadówkach. Czasami jak czytam ze ktoras ma lekko powyzej 20 to w szoku jestem. Ja w tym czasie ostro studiowałam imprezowałam i szalałam, miałam lekko siu bzdziu w głowie. Ale myslę ze u mnie Oli pojawił się w idealnym czasie zaraz przed 30
przeciez wygląda na minimum 10 lat młodszą. to nie możliwe............
Ja tam to zlewam ale zeby wiedzieli ze jestem z 10 lat od nich starsza 

Jutro mam wizytę w szpitalu - badanko i ktg, może wtedy..
:-) albo Martusia chce zrobić prezent urodzinowy starszej siostrzyczce i wyjść..w jej urodziny

, a ostatnio usłyszałam, że mam dziecinna buzię - nie wiem, czy to miał być komplement??