reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Ojej biedny Iguś :-( to jest normalne że te mleczaki mu wypadają? Julia ma zeżarte przez próchnicę, u góry same kikuty ale nigdy jej żaden ząb nie wypadł przed czasem:confused:

reklama
cześć :-):-)

Witam poświątecznie... Boziu ale się objadłam.... KOCHAM TE ŚWIĘTA!!!

LOTKA OGROMNE GRATULACJE!!!!

Dzisiaj jeszcze mam imprezę dla kolegów i koleżanek Patrycji bo wczoraj miała urodziny ale mi się nie chce...

aniasm
[*]

etna oj biedni wy jesteście kto jak kto ale teściowa powinna zrobić z tym porządek jeżeli Was nie słuchają...

Cleo ale te wycieczki i tak i tak są płatne dodatkowo nie w cenie przedszkola

a powiedz mi lapisujesz Igorowi zęby??

aga tak chodzimy na lapisowanie ale nawet to nie daje 100% gwarancji :-/

a co do wycieczek to na pewno płatne ale oni nie organizują w ogóle nic :-/

heloł :p

Paweł wstał o 9.45 :p wiec i mamusia wyspana ...

co do ubrań różowych to pamiętam jak moja siostra dla syna na noc cos tam nakładała bluzkę czy spodnie i jak syn był nieznośny do spania szwagier tłumaczył ze to przez to ze ma babska bluzkę :D

Pawłowi niedawno wyszła dwójka na dole i nie jest prosta tylko kiełek ... pozatym ma zdrowe i zadnych dziurek

tak mowicie o przedszkolach ciekawa jestem jak to jest w moim przypadku czy tez Pawełkowi należy sie meijsce jak bede na macierzyńskim i wychowawczym ? :|

Kasiula gratuluje zaciążenia ;] Hehehehe sie pocichu pochwaliłas w tym poście ;p Od razu zagladałam na suwaczki.

Kurde wszystkie beda dzieciate a ja bede z jedynakiem :( Niby wiem ze pod każdym względem nie jesteśmy jeszcze gotowi na drugiego bobo no ale .............. yhhhhhhhhhhh

Kasiula gratuluje zaciążenia ;] Hehehehe sie pocichu pochwaliłas w tym poście ;p Od razu zagladałam na suwaczki.

Kurde wszystkie beda dzieciate a ja bede z jedynakiem :( Niby wiem ze pod każdym względem nie jesteśmy jeszcze gotowi na drugiego bobo no ale .............. yhhhhhhhhhhh

Dziekuje :) wczesniej mowilam juz u was :) ale widocznie Ciebie nie bylo :)
bierz sie do roboty :p :p nigdy nie bedzie dobry czas na 2 dziecko zawsze bedzie ALE lepiej odrazu przejsc przez to i pozniej na "starośc" mozna sie wyszalec :) chyba że ..... zrobi sie 3 dzidzius :D ale to zawsze starszaki przypilnuja ;)

reklama
Biedny Antonio znowu dziś z bólem zrobił kupkę , ale już lepiej jak wczoraj. Oczyszcza się z tej czekolady. Ile można.
Antek ma już teraz wszystkie zęby więc myślę , ze pora iść na przegląd. M ma wizyte w połowie stycznia więc pójdziemy razem.

Mama jeżeli wiesz , że to nie czas dla Was to po co na siłę. Z drugiej strony ja też teraz znalazłabym parę argumentów na NIE , ale nigdy nie będzie 100% dobrego czasu
Ilona my wyjeżdzamy w Bory ze znajomymi i ich roczną córcią;-)

Do góry