reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ojej Aza od razu na nockę, z grubej rury. A gdzie pracujesz?

ja wlaśnie wróciłam ze sklepu, szczęsliwa bo udąlo mi się wreszcie dostać kawe bezkofeinowa do ekspresu i siedze sobie teraz z moim udawanym espresso i ... ziewam :sorry:
jeszcze godzina i dzieci będą w łózkach... umęczył mnie
jutro wywalę ich na dwór na pół dnia, niech ich pożądnie przedmucha, moze sie nieco uspokoją

reklama
Byliśmy w ikei dokupić małemu tory do kolejki a tam ludzi jak przed świętami. Byłam w szoku dosłownie..
Kilolek to chyba będziesz musiała się wietrzyć razem z nimi i może też padniesz;-)
Aza kto jak kto , ale Ty na pewno sobie poradzisz;-)
Etna ja wszystko rozumiem , ale Twoja szwagierka chyba już przekroczyła limit tolerancji..

Ludzie jakiegoś szału dostali. Mówią, ze po nowym roku wszystko zdrożeje i robią zapasy. Mój mąz ma w pracy koleżankę, która bardzo się przejmuje takimi doniesieniami. Wyczytała w internecie, ze zaraz po nowym roku nastapi ząlamanie euro i zbaraknie żywności więc pojechala domarkeu i kupila calusienki wózek (ponoć pelny) konserw :eek: hihi dobrze, ze niedaleko nas mieszka jak nas kryzys zywnościowy dopadnie to będziemuu u niej szabrować :-)
z drugiej strony śmieję sie z niej ale sama mam zamiar pod koniec tygodnia wykupić zapas leków dla Kuby bo jak się w styczniu okaże, ze zamiast 60zł miesięcznie ( jeszcze niedawno płacilam 6) mam zostawiać 600 (mają przestac jego leki refundować) to nie będzie ciekawie

Moje panny już śpią...:szok::szok::szok:
Ehh zobaczymy co nam ten nowy rok przyniesie,,, deo ikei wybieram się od początku grudnia i dotrzeć nie mogę:-D, a zza oceanem dopiero teraz ludzie szturmują sklepy...;-) wyprzedaże tam się zaczęły.
AZA - miłego wypadu, mam nadzieję, że powrót do pracy będzie ok.;-)
Kikolek - to wreszcie dostałaś tą bezkofeinową;-)i to po świętach:-D, super. Delektuj się!

Kilolku ja pracuję jako elektronik, robię płytki elektroniczne (właściwie maszyna je robi) do ABS-ów do samochodów ciężarowych. Oczywiście to jest zupełne przeciwieństwo mojego wykształcenia (księgowa i pedagog). :)))

Martolinka oj jka miło, że we mnie wierzysz hehe... Ja tak naprawdę to najbardziej sie denerwuję nie samą pracą tylko organizacją czasu aby ze wszystkim się wyrabiać. Pierwszy miesiąc najgorszy a później bedzie z górki :)))

AniaSm mam nadzieję, że Cię nie wywiało :)))

Witam,

Lotka super, że krecha już konkretna:tak:

Martolinka u nas tez tyle ludzi w sklepach, ze dzisiaj tak się udnerwowałam, ze szkoda gadać:wściekła/y: albo ja nie jestem cierpliwa albo ludzi chodzą jak żółwie:-D

Etna zdrowka!!!!!!!!!!!!

Kubus jak byl malutki to mu na noc zakladalam rozowe body czy pajaca:zawstydzona/y::tak: teraz mam sporo nowych kompletow (spiochy plu kaftanik) rozowych, w kwaituszki itp. Kolega męża zajmuje sie ciuszkami i dostaliśmy wszystko jak leciało, może teraz przydadzą się te rzeczy, kto wie:-)

Kupilam sobie dzisiaj wreszcie spodnie ciążowe, bluzkę i koszulę:tak:
od razu humor lepszy, jutro wizyta u polożnej:tak:

polaa przydadzą sie, przydadzą, zobaczysz. Masz akiego samego nerwa jak ja. Ponoć wścieklizna jest normalna przy dziewczynkach :-)

reklama
Do góry