reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Cze
ja nie jestem w ciąży a ciągle chodzę nabuzowana w marketach;-):-D:-D
Polaa - trzymam kciukasy za wizytę u położnej.

Ehh jak dobrze, że tylko jutro i w piątek biorę opiekę nad dzieckiem, przynajmniej budzik nie będzie dzwonił o 5:10:zawstydzona/y:
Znikam do roboty, właśnie włączyłam aktualizację oprogramowania i trochę innych rzeczy powinnam porobić, trzymcie się ciepło...
AAAAAAA zapowiadają na koniec tygodnia śnieg w centralnej Polsce;-)

reklama
hej
wczoraj dzien zwariowany...

poszłam do banku i konto mi kobitka zakładała chyba godzinę bo cos tam się popsuło:-Di karty wyrobić nie mogła

potem poszłam do koleżanki i...przyszła jej koleżanka z którą razem pracowała kiedys w przedszkolu dwa kroki ode mnie..pogadałam co i jak

w tym przedszkolu przyjmuja nawet w ciągu roku ,trzeba tylko pogadać czy jest miejsce i parę dni czy tygodni w zależnosci od dziecka dni adaptacyjnych...

przedszkole fajne jeden minus dzieci nie wychodza poza teren przedszkola tylko na plac zabaw należący do nich.dyrekcja tłumaczy się bezpieczeństwem.troche rozumiem troche nie.bo wychodząc z przedszkola jest ulica gdzie ruch panuje a chodnik wąski ale...sama nie wiem.

zadzwonie potem i się popytam.cena chyba cos koło 1000

Pola trzymam kciuki za wizytę!

Aza i za Twój powrót do pracy też kciuczę;-)

Cleo a po co mają dalej wychodzić z maluchami? Czy oni wcale nic a nic nie organizują? U nas jeszcze nie spotkałam się z przedszkolem które gdzieś nie wyjeżdżało, były to wyjazdy do kina, teatru, zoo, wioski indiańskiej, ogniska itp. ale na spacery poza teren przedszkola nie wychodzą. Co innego przypilnować w zoo niż na spacerze przy ulicy...

Ja w pracy, Asia do żłobka nie chciała ale do sali weszła śmiało i jeszcze pomachała:tak:

Witajcie,
u nas cudowne słońce. Zapowiada się dłuuugi spacer:tak:
Anawawka nie zazdroszcze tej 5,10...
Cleo a w jakim banku w końcu zalozyłas?

Dziunka oni nie maja własnie zadnych wycieczek ani nic :-/ to troche nie fair za takie pieniadze tylko placyk przy przedszkolu...czasem jakis teatrzyk przyjedzie czy cos w tym stylu...nie podoba mi się to...dlatego się nie napalam jak głupia ale popytac moge może cos się zmieniło...

MArtolinka w Polbanku

Ano to faktycznie nieciekawie:dry: Julia jechała pierwszy raz do kina jak miała 2,5 roku i ... przespała całą bajkę:-D ale była i to się liczy. Potem jeszcze jechali do zoo i do hodowli strusi i do wioski indiańskiej. Wszystko w ciągu jednego roku.

Ano to faktycznie nieciekawie:dry: Julia jechała pierwszy raz do kina jak miała 2,5 roku i ... przespała całą bajkę:-D ale była i to się liczy. Potem jeszcze jechali do zoo i do hodowli strusi i do wioski indiańskiej. Wszystko w ciągu jednego roku.

no i tak powinno być a nie 3 lata w zamknięciu jak w zoo:sorry2:

Igiemu wypadła jedynka :-( czekać ttylko aż druga 1 poleci...

reklama
Witamy i my u nas zmierza wszystko ku dobremu. Jasiek w 2 dzień świąt przełamał się i zaczął siadać na nocnik i sikać. UFFFF ulżyło mi, tylko teraz coś przestał sam mówić, tylko muszę pamiętać i mu przypominać ale mam nadzieję, że i to wróci do normy. Wczoraj robiłam mu zabieg na siusiaku i po tygodniu już sporo tej mastki się zebrało, ale już bez problemu się naciąga i nie było płaczu.

LOTKA GRATULUJĘ !!!!

ETNA ZDRÓWKA ! Dziewczyny mają rację powinnaś poważńie prozmawiać ze szwagierką.

Do góry