Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Brzuchem się nie przejmuję, jaki by nie był i tak będzie lepszy niż teraz![]()
Święta racja
Też jestem tego zdania jeśli chodzi o mój brzuch. ;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Brzuchem się nie przejmuję, jaki by nie był i tak będzie lepszy niż teraz![]()
Też jestem tego zdania jeśli chodzi o mój brzuch. ;-)
Jeść nie chciał więc poszedł spać głodny.Oczywiścei rozbeczany więc zostawiłam go i wyszłam.Wracam a on leży odkryty,z paluszkiem w buzi,zapłakany ale już bez płaczu.Boże Kochany wzięłam go na ręce.Serce mi się kroi w takich sytuacjach.Położyłam i przeczytałam bajkę.śpi
Pół nocy nie spałam przez katar...Kacper przez to pewnie też niewyspany.
Chciałam młodego położyć spać a tu mi sie niechcący włączył kanał z bajkami gdzie na nieszczęście rozpoczęła sie baja Barney - wesoły dinozaur. Jedna z ulubionych Marcela. No i pół godzinne opóźnienie bedzie. Ale juz mu pozwoliłam bo ostatnio oglądał Barneya w święta....
Bawić się nie chciały bo Asia "boję baby jagi", a Julia bez Asi nie pójdzie. Nie dość tego idę do toalety, Asia wyrwała za mną, zamknęłam szybko drzwi a ona na korytarzu tak się zaniosła że A przestraszony nie wiedział co robić. Fioletowa na buźce się aż zrobiła. Tylko dlatego że mama śmiała jej nie wpuścić do wc
na saneczkowych. O takich :