reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
Antek już niemal zdrów . jutro lub w czwartek poślę go do klubiku:tak:Polaa nasz choróbsko przyszło do Was :zawstydzona/y:ZDRÓWKA DLA KUBUSIA:tak:

Dziunka a czemu musisz zacząć pić?;-)

reklama
Gosiulek dziś zakaszlał nad ranem i cisza do tej pory:tak:widać po nim , że ma się lepiej:tak:
Dziunka a pisałaś , ze moze na północ się przeniesiecie? CZyli gdzie?

Ja właśnie sobie uświadomilam, że jutro mamy wizyte u gastroenterologa, a byłam przekonana,z ę w czwartek i w lekką panikę wpadłam. Dobrze, ze się zorientowalam dzis a nie pojutrze :sorry: muszę jeszcze dzisiaj w przychodni wymusić ksero karty z ostatniego roku i dowiedzieć się co ze skierowaniem, bo jest z sierpnia :baffled:

Przecież napisałam, że mamy teraz iść do bloku, mamy umowę i kaucję wpłaconą, 28 stycznia dostaniemy klucze, ale od kwietnia wolne jest nasze stare mieszkanie a z tą północą zażartowałam sobie na post Agi jak spytała czy do niej na południe idziemy;-) Stare mieszkanie jest w Strzebielinie 20km stąd i w sumie nie na północ a na zachód:-D jest tam taniej i spokojniej, ale to się wiąże z tym że Julka będzie musiała zmienić szkołę, a ja będę musiała iść na wychowawcze i o "karierze" zawodowej mogę zapomnieć. Jeśli zdecydujemy się na stare mieszkanie to z tego musimy zrezygnowac i na 2 miesiące gdzies się przeprowadzić (do siostry A bądź do moich dziadków).
Ale może dzięki temu uda się jakoś przeżyć.
Nie chce mi się o tym mówić, ani myśleć. Żyć mi się nie chce:angry:

Teraz wszystko jasne...:tak:
Dziunka ale czy naprawdę macie potrzebę przeprowadzania się tam? Tu macie rodzinkę...Bidula,współczuję.

Marta to super...a inhalowałaś małego?

reklama
Witajcie z rana:-)
Polaa, zdrówka dla Kubusia!!!
Martolinka, super, że Antkowi przeszło..
Dziunka, nie załamuj się, Ty jesteś silna kobieta!!!:tak:
Gosiulek, pooglądałam sobie Twoje fotki na NK - ale z Ciebie laseczka!!!Wyglądasz na 20-tkę:tak::-)
A my jutro odbieramy autko, ale się cieszę:-), miało być za dwa tygodnie, ale coś tam salon pokombinował i możemy jutro:-D Dodatkowa zaleta z tego jest taka, że Seba jutro będzie miał wolne:-D..

Do góry