reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziękuję, faktycznie fajny, zwłaszcza jak przychodzę z A. zawsze sobie żarty robią z siebie na wzajem i plotkują o mnie zupełnie zapominając :sorry: kiedyś mnie to drażniło ale się przyzwyczaiłam. Ostatnio powiedział, ze lubi jak jestem w ciązy, bo mu męża do towarzystwa przyprowadzam i jest wesolo

Hej Dziewczynki i ''Chlopczyku'':-) Pisze bo chcialabym do Was niesmialo dolaczyc...musze sie przyznac ze juz od dluzszego czasu Was podczytuje siedzac wieczorami w pracy ale jakos tak zawsze nie mialam odwagi napisac...juz kiedys bardzo dawno temu kilka razy napisalam jakies slowko od siebie ale nic dluzszego z tego nie wyszlo :(
Moze najpierw cos o sobie - nazywam sie Patrycja i tak jak Wy mam malego listopadowego lobuziaka o imieniu Victoria :-) Od 5 lat mieszkamy w UK a dokladnie w Edinburghu-stolicy Szkocji( w sumie to ja mieszklam tu 5 lat a moj mezus juz 7.5 ) Ja przez ostatni rok dosc sporo pracuje ale wieczorami w pracy zazwyczaj udaje mi sie Was troszke poczytac :)
Jezeli chodzi o moja corcie to jak to mowia to takie ''zywe srebro'' wszedzie jej pelno :) troszke tez mielismy z nia problemow zdrowotnych ..no ale to moze na innym watku...Vicky chodzi 5 razy w tygodniu do przedszkola ale tylko na poranne sesje wiec tak na okolo 5,5 godzinki-na szczescie przedszkole jej sie podoba wiec nie ma wiekszego problemu.
mam nadzieje ze przyjmieci emnie do waszego grona :)
pozdrowionka z mokrej szkocji :)
p.s A i zapomnialam dodac ze wlasnie zaczelismy staranka o druga dzidzie wiec jak juz nam sie uda to milo bedzie posluchac rad doswiadczonych mamusiek :)

reklama
Z fotkami bedzie juz gorzej,z pracy nie moge ale postaram sie cos wkleic z domku...tylko najpierw musze obczaic jak to sie robi:-D

No a tak ogolnie to musze Wam napisac ze Wasze skarby sa super, brzuszki ciazowe rewelacyjne...:) No i jestem pod wrazeniem ze tak dlugo przetrwalyscie w takiej fajnej grupie :)

A jak ogladam zdjecia Waszych mniejszych pociech to dopiero widze jak te nasze szkraby szybko urosly.

Ostatnia edycja:
Do góry