E
etna36
Gość
Agrafka dobra jesteś z tą porodówką
Nic tylko musisz rodzić ;-)
Zdrówka dla dzieci i dla ciebie dużo wytrwałości
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Agrafka dobra jesteś z tą porodówką
etna własnie zastanawiam sie czy nie zostac surogatka![]()
ja się znów "wtrące" z doskoku ;-) ponoć nie wolno tak dziecku za często pomagać, ale ja nie mogłam patrzeć jak Martysia się męczy i jak cierpi i chyba przez jakieś pół roku bardzo często pomagałam jej termometrem. mama pokazała mi jak to robić (ponoć ja jako dziecko miałam taki sam problem) albo czasem przygniatałam jej nóżki do brzuszka, troszkę naciskałam i też szła kupka. po tym czasie młoda zaczęła kupy robić sama i na szczęście nie ma z tym problemu.że nie wolno za często tak dziecku pomagać. to prawda?

.
Coś za coś.
, byle tylko nie "zagłaskany"..
, 

:-) Mała zrobiła pobudkę o 2.00, a potem "dopiero" o 5.30..
:-(, więc wróci tradycyjnie koło 17.00..Miała przyjechać koleżanka z córą, która ma się zajmować w sierpniu Marysią, ale dzwoniła, że młoda od niej jest przeziębiona i żeby przełożyć spotkanie..

A Ali przejdzie..Marysia podobnie się zachowywała (i czasem też ma takie odpały niestety)..
), Marysia wyszalała się z córkami mojej psiapsióły, wręcz nie chciała wracać. Na moje hasło, że musza one jutro do szkoły, to ona "ja też do szkoły chce"
Mogłam to nagrać, byłoby jak znalazł na przyszłość
czyżby działało?