Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- chyba wszystko wina lepszej pogody, bo w ciągu dnia ciągle coś trzeba zrobić a wieczorem padam na ryjek
,a tak nie dawno pamiętam jak brzuszek jeszcze miałaś

ale chyba raczej się już nie zdecyduję. Co do twojego porodu- rewelacja, możesz rodzić co roku;-), a Alicją się nie martw, przyzwyczai się i będzie ok a ty na pewno z czasem uporządkujesz sobie wszystko i zorganizujesz tak żeby było jak najlepiej

.

mam nadzieję że poprawi się następnym razem

Tak jak moja..:-):-)taki prawdziwie pełzający to pierwszy ale tak to ona się turlałai do celu zawsze docierała ;-)

;-) To Antek tak przy siostrze wydoroślał?
musialam go rozsunac bo nogi mu wychodzily. Paweł spał ze mne w ubraniu, obmylam go, przebralam i teraz spanie mi przeszlo. Wiecie co ci faceci... żeby raz niedopilnowac siebie i dziecka do konca jak matka uciekla z posterunku, ale co tam bede od niego za duzo wymagac
, a co małżonek może się bał, że Cię obudzi
bólu głowy współczuję, też mam podobne loty, ale bez żyganka.

, mój się dzisiaj zajął robieniem sobie śniadania i jedzeniem a ja w tym czasie karmiłam Lenkę kaszką i pomagałam Kubie z parówką ,a jak mu zwróciłam uwagę to powiedział że pomyślał żeby mi pomóc no ale smażył już coś tam na patelni 
, jak galaretka wyszła?? już dawno nie robiłam 
ale w sumie zadowolona jestem z kółka
:-) , tylko że przy Kubie to nie ma szans pokręcić bo mi ciągle podchodzi ,więc wieczorkiem jak dzieci śpią to włączam jakiś serial w tv i kręce to mi przynajmniej czas szybko płynie :-) , najgorzej że nie ma co z rękami zrobić , przydałby się jakiś uchwyt pod sufitem