• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
HEJ BABECZKI:-)

Jestem i żyje tylko jakiejś wiekszej weny i czasu na pisanie nie mam:zawstydzona/y:- chyba wszystko wina lepszej pogody, bo w ciągu dnia ciągle coś trzeba zrobić a wieczorem padam na ryjek:tak:

MAXWELL dziękuję za pamięć, miło tak poczytać że ktoś jeszcze o mnie pamięta:-) Zdjątka twoich dziewczynek oglądałam w albumiku- śliczności i jaki już duże :tak:,a tak nie dawno pamiętam jak brzuszek jeszcze miałaś:tak:

KILOLEK widzę że radzisz sobie rewelacyjnie z całą trójką- oby tak dalej i jeszcze raz gratulacje:tak:

MARTOLINKA ty też super ogarniasz swoją gromadkę;-), a co do kupek spróbuj dać Ali troszkę ciepłej wody z sokiem z suszonej śliwki- na moich to działało.

AGRAFKA twój Wojtuś jest przepiękny, jak go widzę to sama bym jeszcze takie szczęście chciała:tak: ale chyba raczej się już nie zdecyduję. Co do twojego porodu- rewelacja, możesz rodzić co roku;-), a Alicją się nie martw, przyzwyczai się i będzie ok a ty na pewno z czasem uporządkujesz sobie wszystko i zorganizujesz tak żeby było jak najlepiej:tak::tak::tak:

POLA teraz jeszcze ty zostałaś do rozpakowania- ale to już nie długo i kolejne szczęście będzie na świecie:tak:.

ANAWKA widzę że twoje dziewczyny dalej działają na full- no i dobrze, przynajmniej wiesz że masz dzieciaki;-):-):rofl2:

LOTKA czy ty jesteś gdzies w pobliżu:happy::happy:

AZA ale ci zazdroszczę że masz tak blisko na meczyki i na stadionik:-p

Przepraszam tych o których zapomniałam, ale mój mózg więcej nie zapamiętał:zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieję że poprawi się następnym razem:-D:-D:-D

Cze
Hanka dziś zaliczyła gorączkę, łapy mi opadają na to wszystko.
Dziunka - spytam się jak moje panny a dlaczemu nie ma zdjęć;-):-D:-D;-) To Antek tak przy siostrze wydoroślał?
AZA - u Ciebie coś zawsze się dzieje jak widzę.
Polaa - ehh chłopy tak chyba mają ;)
Ania - gratki dla Lenki
Mamajulii - witamy ponownie;-)
Lecę robić galaretkę, bo obiecałam dziewczynom;-)

AniaSim gratulacje dla Lenki!!!

Witamy MameJuli piekne to wasze zdjecie z procesji. Widze ze nawet Igorek ma specjalne ubranko:-), a Julia ślicznie sypie kwiatki, u nas tylko wybrane osoby sypią przed księdzem

Aza brawa dla ciebie za odpieluchowanie;-)!!!!! i oczywiście dla Kondrada:happy:

Cleo a co wy tam robicie na tym urlopie???

Gosiulek żyjesz? co tam u was? Jak twoje samopoczucie?

Agrafka jak tam Ala i Wojtus?

My tez ogladalismy mecze przed lekko bolala mnie glowa, a brałam już chyba 4 nurofeny forte, a po meczu bol tak sie rozkrecil ze nawet wymiotowalam, szybko wzielam ketanol, zasnelam i teraz sie obudzilam, ogarnelam towarzystwo. Mąż śpi na tapczanie pawla :confused2: musialam go rozsunac bo nogi mu wychodzily. Paweł spał ze mne w ubraniu, obmylam go, przebralam i teraz spanie mi przeszlo. Wiecie co ci faceci... żeby raz niedopilnowac siebie i dziecka do konca jak matka uciekla z posterunku, ale co tam bede od niego za duzo wymagac

Cze
Etna - nieźle ... matka posnęła oni też...:-D:-D, a co małżonek może się bał, że Cię obudzi:-D bólu głowy współczuję, też mam podobne loty, ale bez żyganka.

Moje nie śpią, więc mam co robić. Hanka nie miała już gorączki, tzn. że albo słoneczko, zmęczenie lub zbyt wiele wrażeń. Wrażliwiec mój.
Znikam do ferajny.

Witajcie,

Ala śpi a ja korzystając z okazji , ze panowie są w piwnicy krece hula hop;-) siniaki mam , że hej- M kazał robic mi obdukcje , bo nie wiadomo kiedy mogą się przydać:-p

Etna wiem , ze pewnie do smiechu Ci nie było , ale sytuacja musiała wygladac zabawnie;-)
Ania brawo dla Lenki:tak:
MamaJulii pisz babo do nas a nie tak znikasz bez słowa! Miło Cię "czytać";-)

Cześć laski z "rana":-)
Moi tradycyjnie u teściówki, mogłam spokojnie posprzatać mieszkanko:-) Jak wrócą, to obiad (kluski na parze) i jedziemy do moich rodziców:-) Muszę zawieźć im ciasto, bo zrobiłam, a mój małż stwierdził, że po co, jak on tylko ze dwa kawałki zje..wrrr..i po co się starać??

Etna, współczuję tego bólu głowy..
Mamajulii- super, że Cię wywołałam:-) Przyznaj się, czekałaś na to?;-) Nie no, żartuję..co u Ciebie??
Ana, taki wrażliwiec z Hanki? Współczuję..mój młodszy bracik był taki wrażliwiec..
Gosiulek, co u Ciebie??Tęsknimy..

hej
etna współczuje bólu głowy , no a faceci niestety tak już mają :tak: , mój się dzisiaj zajął robieniem sobie śniadania i jedzeniem a ja w tym czasie karmiłam Lenkę kaszką i pomagałam Kubie z parówką ,a jak mu zwróciłam uwagę to powiedział że pomyślał żeby mi pomóc no ale smażył już coś tam na patelni :angry:
ana to dobrze że Hania już bez gorączki :tak: , jak galaretka wyszła?? już dawno nie robiłam :zawstydzona/y:
martolinka mi siniaki nie wyszły :tak: ale w sumie zadowolona jestem z kółka :tak::-) , tylko że przy Kubie to nie ma szans pokręcić bo mi ciągle podchodzi ,więc wieczorkiem jak dzieci śpią to włączam jakiś serial w tv i kręce to mi przynajmniej czas szybko płynie :-) , najgorzej że nie ma co z rękami zrobić , przydałby się jakiś uchwyt pod sufitem :-D

reklama
Witam,

ale mam podły nastrój dzisiaj
embarrassed.gif
embarrassed.gif
i lenia na maxa
embarrassed.gif

najchetniej bym w łóżku lezala i tak też robię ale trzeba wstac, mąż z Mlodym się bawią
yes2.gif
a ja jestem zła, tylko sama nie wiem o co
shocked.gif

ta końcówka mnie chyba wykończy, a przy okazji moich facetów:baffled::zawstydzona/y:

mamaJulii odzywaj się do nas częściej;-)

martolinka a Ty juz jesteś na tej diecie co siostra miala Ci ułozyć?

etna wspołczuję bólu głowy:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry