dzien dobry!
dwa dni cos nie mialam czasu wejsc na bb, ale teraz to ponadrabiac to masakra :-)
witam sie z malopolski, z brzucholem wszystko OK, pogoda troche tylko jakas taka...
jak przestanie kropic, to zaraz znikam na grilla ;-)
wiec jak cos, to wtedy robimy jakies ognisko ;-) ewent grilla ;-) pzdr
dwa dni cos nie mialam czasu wejsc na bb, ale teraz to ponadrabiac to masakra :-)
witam sie z malopolski, z brzucholem wszystko OK, pogoda troche tylko jakas taka...
jak przestanie kropic, to zaraz znikam na grilla ;-)
mamajuli, bede w poblizu za ok 1,5 tygodnia ;-) bo w tym momencie zatrzymalam sie u mojego brata ;-)HEJ BABECZKI:-)
Jestem i żyje tylko jakiejś wiekszej weny i czasu na pisanie nie mam- chyba wszystko wina lepszej pogody, bo w ciągu dnia ciągle coś trzeba zrobić a wieczorem padam na ryjek
MAXWELL dziękuję za pamięć, miło tak poczytać że ktoś jeszcze o mnie pamięta:-) Zdjątka twoich dziewczynek oglądałam w albumiku- śliczności i jaki już duże,a tak nie dawno pamiętam jak brzuszek jeszcze miałaś
KILOLEK widzę że radzisz sobie rewelacyjnie z całą trójką- oby tak dalej i jeszcze raz gratulacje
MARTOLINKA ty też super ogarniasz swoją gromadkę;-), a co do kupek spróbuj dać Ali troszkę ciepłej wody z sokiem z suszonej śliwki- na moich to działało.
AGRAFKA twój Wojtuś jest przepiękny, jak go widzę to sama bym jeszcze takie szczęście chciałaale chyba raczej się już nie zdecyduję. Co do twojego porodu- rewelacja, możesz rodzić co roku;-), a Alicją się nie martw, przyzwyczai się i będzie ok a ty na pewno z czasem uporządkujesz sobie wszystko i zorganizujesz tak żeby było jak najlepiej
POLA teraz jeszcze ty zostałaś do rozpakowania- ale to już nie długo i kolejne szczęście będzie na świecie.
ANAWKA widzę że twoje dziewczyny dalej działają na full- no i dobrze, przynajmniej wiesz że masz dzieciaki;-):-)
LOTKA czy ty jesteś gdzies w pobliżu
AZA ale ci zazdroszczę że masz tak blisko na meczyki i na stadionik
Przepraszam tych o których zapomniałam, ale mój mózg więcej nie zapamiętałmam nadzieję że poprawi się następnym razem
![]()
wiec jak cos, to wtedy robimy jakies ognisko ;-) ewent grilla ;-) pzdr
- chyba wszystko wina lepszej pogody, bo w ciągu dnia ciągle coś trzeba zrobić a wieczorem padam na ryjek

ale jeszcze myślę jako tako
ale ja się nie zgodziłam- no bez przesady
chyba kolki nam sie zaczynaja.

- zobojetnienie na calej lini.