• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie,

jestem dziś zafascynowana chustą , którą pożyczyła mi dziunka. Nie chodzi już nawet o wygląd . Dociąga się bajecznie , jest mięciutka . Jeszcze nigdy nie udało mi się tak dociągnąc dziecka jak w niej.

Za ponad godzinkę ruszamy do Etny i jak na razie pogoda super. M wziął się za rozmrażanie lodówki , bo już nic do środka nie chciało wejść- aż wstyd się przyznać.

reklama
Witajcie,

jestem dziś zafascynowana chustą , którą pożyczyła mi dziunka. Nie chodzi już nawet o wygląd . Dociąga się bajecznie , jest mięciutka . Jeszcze nigdy nie udało mi się tak dociągnąc dziecka jak w niej.

Za ponad godzinkę ruszamy do Etny i jak na razie pogoda super. M wziął się za rozmrażanie lodówki , bo już nic do środka nie chciało wejść- aż wstyd się przyznać.

Marta a jaka to chusta ? Bo ja właśnie chcę się z Izą umówić niedługo na szkolenie.
Nie piszę dziś nic więcej bo się z M pokłóciłam i wszystkiego mi się odechciało...

Wojtula śpi, M pojechał z Alą do strefy kibica rowerem. Żałuję że nie nakreciłam filmiku w czasie ubierania Ali...

Hej,

u nas dzisiaj piękna pogoda:tak: byłam z Mlodym na spacerze i szłam jak słonica dosłownie, ledwo się wlokłam:zawstydzona/y: jakbym chciała a nie mogła:szok:
Boże, jak się cieszę ze to juz "za chwile" i bedzie po wszystkim:tak:

anawawka ja tez sie troche bałam bo telefonu zapomniałam:zawstydzona/y: ale dałam radę

martolinka miłego spotkania z etną;-)

hej
ale mnie kręgosłup dzisiaj boli , starość nie radość hahah :-D , do tego mój mnie dzisiaj strasznie wkurza
martolinka ja mojego gnębie żebymi kupił lodówkę z większym zamrażalnikiem bo mi do tego mało co wchodzi a on ciągle mówi nie , wrrr może w końcu się uda :tak: , udanego wypadu i spotkania z etną :tak:
ana przykro mi że nocka fatalna , mam nadzieje że dzisiejsza będzie lepsza ;-)
pola głowa do góry jeszcze tylko kilka dni :tak: i będziesz miała małego po tej stronie brzucha

No rozwaliłyście mnie tymi pustymi postami.:-D:-D

POLA nic się nie martw bo do słonicy to na 100% ci bardzo daleko, a jeszcze zatęsknisz za tym brzuszkiem.:tak:

MARTOLINKA ale fajnie że nosisz w chuście, ja też zawsze chciałam ale zabrać się za to nie mogłam, a teraz to już po wszystkim:baffled:

ANAWAWKA współczuję nocki, kiedy ostatnio przespałaś caluteńką noc bez pobudki?:confused:

KILOLEK a może odciągnij trochę mleczka i zostaw babci lub dziadziowi i może Zuzanką się zajmą?:tak:

O boże idę budować domek z klocków bo Igi mi żyć nie daje, dobrze że Jula bajkę ogląda a M śpi.

Hej
Dziewczynki jestem.Tęskniłyście....dziękuję.
Nie było mnie od wtorku.Byliśmy u mamy.
Wypadłam z rytmu BB w dodatku problemy małżeńskie przez co nie mam na nic siły...Przez ostatnie trzy dni bolała mnie głowa.Miałam już dość.Dzisiaj myślałam że będę juz płakać z bólu i bezsilności.

Z dobrych wieści to Kacper duzy krok do przodu zrobił w załatwianiu się.W czasie wyjazdu było różnie ale przed i dzisiaj w domu jest ok.

Gosiulek a żebyś wiedziala że teskniłyśmy :tak:

Oj ta nasza mala Alicja jest to schrupania, zakochałam się od pierwszego i drugiego wejrzenia. Nasze chłopaki bawią się już jak starzy kumple, a tak niedawno się zastanawialysmy z Marta kiedy oni będą się razem bawić. Te duże chłopaki też się razem bawili przy grilu, a my sobie poplotkowałyśmy i niedziela zleciała bardzo miło.

Tylko szkoda, że jutro poniedziałek, Paweł do przedszkola ja na rano = pobutka o 6.00 :-(

Daleko jeszcze do wakacji???????

Agrafa trzymaj się kobietko, :-(ostatnio czesto o Tobie myślę

hej, hej :-)

Jestem już wolna tzn dzieciaki śpią, mąż ogląda mecz a ja skończyłam robić drzemy truskawkowe na zimę- trzecia tura- mam już 24 słoiczki a zamierzam zrobić 40szt więc jeszcze trochę:tak:

ETNA super że spotkanko udane, a wakacje już niedługo więc odpoczniesz trochę i się wyśpisz:tak: a za Pawełka trzymam kciuki żeby te wstrętne problemy kupkowe skończyły się jak najszybciej:tak:

GOSIULEK brawo dla Kacperka:tak:

Idę poczytać resztę, choć widzę że nie ma tego zbyt wiele.

Dzień zaczął się okropnie, ale kończy jakoś lepiej.
Ala już śpi, Wojtek do południa śpi jak zaczarowany, budzi się tylko na jedzenie, nawet nie kąpaliśmy bo oka nie otworzył o 19.00 tylko zjadł. Już mógłby się obudzić bo nie przewinięty od 5 godzin !! :nerd:

Jutro poniedziałek, mąż jeszcze w domuale musi popracować, a Ala do żłobka nie idzie wiec ciekawe jak damy radę.. Boję się trochę spaceru bo Ala wózkowa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry