• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

agrafka a może Ala do wózka a Wojtuś do chusty?? mi tak było najłatwiej a jak na placu Kuba gonił to młodą wkładałam do wózka :tak:
mamajuli podziwiam że ci się chce dżemy robić :tak: , ja robię tylko takie przetwory których tutaj nie dostanę w sklepie :-)

reklama
czesc,dziewczyny, w koncu wymienilam ta klawiature w lapku i moge pisac na spokojnie. czytalam was na biezaco,ale pisac to sie raczej nie dalo.
etna, szczerze mnie zdziwilas,bo zawsze cie uznawalam za bardzo zapatrzona w meza (w dobrym znaczeniu tego slowa) i sie nawet dziwilam,ze po tylu latach a ty jak swiezo zakochana. nawet po cichu zazdroscilam,ze u mnie juz tak nie ma :tak: zaskoczylas mnie. i szczerze zycze, by znowu tak bylo :-)

agrafka, wojtus jest przesliczny :tak: zazdroszcze ekspresowego porodu, nie zazdroszcze baby bluesa, oby minal jak najszybciej,a Alutka troche przystopowala z histeriami. co do meza to..... faceci powinni miec instrukcje obslugi, bo czasami ciezko sie z nimi zyje,a bez nich tez zle ;-)

gosiulek, fajnie,ze jestes. wspolczuje sytuacji z mezem,oby wam sie poukladalo.....gratulacje dla kacperka

pola, juz niedlugo, i brzuszek masz zgrabny, widzialam na innym watku, to wszystko siedzi w Twojej glowie :tak: mam nadzieje,ze z kolanem meza niedlugo sie polepszy
martolinka, mam nadzieje,ze spotkanie z etna udane, jak zwykle :-)
dziunka, ty na jakims weselu bylas? skad takie ladne zdjecie z dziewczynkami? czy wy tak na codzien sie ubieracie? ;-) swietnie wygladasz :tak:
anawawka, wspolczuje kolejnej nieprzespanej nocki, naprawde podziwiam cie,jak ty funkcjonujesz, ja ,jak jestem niewyspana to jestem wsciekla na caly swiat. a zawirowania imieninowego goni niezazdroszcze.
aniasm, mi tez wiecznie malo miejca w zamrazarce ;-) gdybym miala wieksza kuchnie to od razu kupilabym wolnostojaca :-D i wszystkiego najlepszego!

lotka i mamjuli, udanego grilowania na wspolnym spotkaniu

pewnie kogos pominelam,ale tyle dni nie pisalam i wypadlo mi z glowy,wiec z gory przepraszam

u nas ok, dzis mialam wolne i milo spedzilismy czas, jak za dawnych czasow.
dzialka mnie troche wkurza, bo jak nie deszcz, to slimaki albo ptaki, co wszystki zezra, cos kiepsko ten rok widze.... dziecko na dzialce to dodatkowy stres,ale w tym roku duzo ze mna siala, np fasole, koper czy ogorki i swoje kwiatki tez ma. obcykane wszystkie warzywa i owoce, to taka dygresja, bo niektore amerykanskie dzieci nie wiedza, jak wyglada ziemniak bo widza go glownie w postaci frytek (w tv pytali dzieci na wizji, bylam w szoku!!!)

edit: moje dziecie sie wlasnie rozebralo do golaska :szok:

ANIASM robię je tylko dla tego że mamy swoje truskawki i naprawdę robi się je błyskawicznie:tak:, a poza tym to robię zawsze jeszcze całą masę innych rzeczy np ogórki- kiszone, korniszony i pikle, paprykę czerwoną, ćwikłe, kompociki z czereśni i śliw i powidło i jeszcze inne dżemy - tej zimy zjedliśmy ponad 100 słoików różnych przetworów.:szok:

mamajulii zazdroszcze własnych przetworów. Ja w zesżlym rokuz robilam sałatkę, oogrki w musztrdzie i papryę w occie. Cos kolo 40 sloikow było. Małam inne rzeczy jesczez robic ale wylądowalismy z Michalem w spzitalu, a potem sie wakcje skonczyly i juz nie mialm czasu na nic. A w tym roku to chyba iestety nic z tego nie wyjdzie, a szkoda, bo wszystko sie konczy

i nie pamietam co mialam komu napisac...

martolinka co to za chusta? ja jeszcze zuznny nie chustowalam chociaz co dzien to sobie obiecuje

jutro sie wybieram do fryzjera (z cała bandą niestety) tylko wciaz nie mam pomyslu co mam z sobą zrobic. Najpierw myslalam o taiej fryzurze jak ma dziunka ale eraz to jzu sama nie wiem. moze takie pazurki ala meg rayan. Nie badzo mi sie chce ukladac je na co dzien, nie mowiac juz o czasie na to

mamajulii
mysle ze zuzanna za mala jest na takie zostawianie, teraz to ona jest najwazniejsza a nie zabawa, poza tym ciezko by bylo znalezc kogos chetnego do pozostania z nia. No i ona jesczez tak nie do konca dobrze ssie, balabym sie dac jej butelke, z epotem nie bedzie juz cyca chciala, bo to leniuch jakich malo.

gosiulek nie znikaj tak bez wcześniejszego uprzedzenia;-)
oby problemy małżenskie znikneły raz na zawsze:tak:

banana dziękuje, z kolanem juz na szczęście lepiej, zobaczymy co mu powiedzą 21 czerwca, ma druga wizyte i jak opuchlizna zejdzie do tego czasu to zobacza co robic dalej. Na razie siedzi w domu i mnie wkurza:-D ale dzisiaj zrobił obiad i nawet po nim pozmywał:-D
i bawi sie z Kuba wiec mogloby byc gorzej.

jeju ja sie chyba zaczynam stresować:zawstydzona/y: wlasnie sprawdzalam jeszcze czy mam wszystko w torbie, ostatnie poprawki w szafie Małego...niech zlecą te dni

Cze
Kikolek - zdrowia , cholera na Ciebie się przeniosło:szok:, mam nadzieję, że Zuziak jedząc mleczko od Ciebie nie zachorzy...
Mamajulii - podziwiam robienie weków, super sprawa, ja nie mam swoiskich rzeczy, więc mogę pomarzyć... co do spania... temat rzeka niestety jak raz w miesiącu moje panny dadzą się wyspać od dechy do dechy to jest ok... organizm jak się dopomina snu to mu pozwalam nawet w dzień kimnąć;-) nie jest źle, ale ...
Gosiulek - witamy, brawa dla synka, trzymam kciuki za relacje małżeńskie.
Agrafka - trzymam kciuki za spacer, chociaż pogoda do d...., potem ma być lepiej.
Etna - fajnie, że spotkanie z martolinką udane, a wakacje już tuż tuż ;-)
Ania - ja też powinnam już zamrażarkę przejrzeć, ehhhhh

Jestem zakręcona po wczorajszym dniu, znów wszystko na tempo, pogoda dusząca była, w końcu spadł deszcz i łaziły burze, musiałam popłacić rachunki,a potem włączyłam sobie na vod miasto kobiet o zdradzie.... tak mnie wciągło, że znów spać szłam koło 23, a Gosiaczek niestety się przebudził i przemawiał do mnie do za 20 24.... Dziś znów wszystko na tempo, po 16 idziemy do przedszkola Hanki na występy, więc pojawię się jeszcze w ciągu dnia zapewne. Jak zapomiałam o kimś to sorka :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ala ma w nosie spanie;-)
słońce świeci więc pewnie ruszymy zaraz na spacer:tak:szkoda , ze po weekendzie juz , ale odliczam dni do następnego :tak:
Dziewczyny ta chusta to storchen Wiege Leo bordoux- info od dziunki:tak:

Polaa zrób sobie jeden dzień dla siebie w miarę możliwosci , bo potem może być ciezko. Korzystaj przez te parę dni:tak:
Banana od sąsiada słyszałam historię o chłopcu , który na pytanie" skąd bierze się mleko ? " zadziwiony odpowiedział- "z kartonu przecież"

Hej laski:-)
Kilolek, duuuuuużo zdrówka!!!
BanAna - fajne biuściaste torty:-D:-D
Gosiaczek, super, że jesteś..oby się polepszyło u Was!!No i gratki dla młodego!!
Polaa, już niedługo, więc odpoczywaj ile wlezie!!
Ana, weź tym razem aparat!:-)
I już nie pamiętam, co jeszcze komu..

Myśmy wczoraj byli w Chorzowie, w parku, ludzi masa, mimo pogody pod psem, Marysia się wyszalała i wybiegała,a S. wraz z nią:-D:-D, a ja z Martą spotkałam się z kilkoma mamami z grudniówek 2011 (Marta miała być grudniowa)..
Dzisiaj przychodzą kolejni oglądający z pośrednikiem - ponoć napaleni, ale chcą ostro targować cenę..A my przecież nie możemy oddać "za darmo" mieszkania, no nic, zobaczymy..Jutro szczepienie Marty,a w środę wyjazd - już się cieszę, ale byle pogoda się poprawiła!!

reklama
usiadlam na moment przy kawce zbozowej (blee)
ponewz nie moglam sie zdecydowac na zadna konkretna fryzure to do fryzjer nie poszlam. Zastanawim sie co mm zrobic z tymi wlosam w piatek, zwlaszcza ze na wyszykownie siebie i zuzanny, nakrmienie dzieci i wyprowdzenie ich z domu (jeszcze nie wiem gdzie) bede mil godzine taki mam zagoniony dzien, bo to dzien terapii w dodatku wszyscy prcuja wiec nawet nie ma kogo poprosic by ich wzil wczesniej albo przyszedl i chwile popilnowal ale i tak nie mm co narzekac, bo A. idzie n 6 do pracy a potem z pracy prosto na wesel:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry