anawawka
muśka 2 córek
Nie wiem jak to ująć ale jedno słowo mi się lęgnie na to co czuję - masakrastycznie mi się nic nie chce

Polaa - spokojnie, jeszcze trochę, wdech, wydech.... dobrze, że choć z kolanem małżona lepiej, ciekawe co za leczenie zaproponują.
Martolinka - to macie nad nami przewagę, bo tu słonka nie ma, dobrze, że choć padać skończyło.
Maxwell - mam aparat, kamerę przygotowaną, idziemy z małżonem i Gonią, więc nie tylko będziemy przeżywać

, Gonia to potrafi nam jeszcze zarecytować i pokazać układ taneczny, a Hanka nic....
Fajnie, że wczoraj dobrze się bawiliście, super, że mieliście i spotkanko.
Moje przetlenione, znów intensywnie spędziły czas, Gonia padła nam po 19 ze stwierdzeniem, że głowa musi odpocząć

Polaa - spokojnie, jeszcze trochę, wdech, wydech.... dobrze, że choć z kolanem małżona lepiej, ciekawe co za leczenie zaproponują.
Martolinka - to macie nad nami przewagę, bo tu słonka nie ma, dobrze, że choć padać skończyło.
Maxwell - mam aparat, kamerę przygotowaną, idziemy z małżonem i Gonią, więc nie tylko będziemy przeżywać

, Gonia to potrafi nam jeszcze zarecytować i pokazać układ taneczny, a Hanka nic....
Fajnie, że wczoraj dobrze się bawiliście, super, że mieliście i spotkanko.Moje przetlenione, znów intensywnie spędziły czas, Gonia padła nam po 19 ze stwierdzeniem, że głowa musi odpocząć