• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Nie wiem jak to ująć ale jedno słowo mi się lęgnie na to co czuję - masakrastycznie mi się nic nie chce:-D:-D
Polaa - spokojnie, jeszcze trochę, wdech, wydech.... dobrze, że choć z kolanem małżona lepiej, ciekawe co za leczenie zaproponują.
Martolinka - to macie nad nami przewagę, bo tu słonka nie ma, dobrze, że choć padać skończyło.
Maxwell - mam aparat, kamerę przygotowaną, idziemy z małżonem i Gonią, więc nie tylko będziemy przeżywać :-D:-D:-D, Gonia to potrafi nam jeszcze zarecytować i pokazać układ taneczny, a Hanka nic....:szok: Fajnie, że wczoraj dobrze się bawiliście, super, że mieliście i spotkanko.

Moje przetlenione, znów intensywnie spędziły czas, Gonia padła nam po 19 ze stwierdzeniem, że głowa musi odpocząć:-D:-D:-D

reklama
Witam ja tak na szybko bo wróciłam z weekendu i dziś się dowiedziałam, że dostałam się do pracy !!!! Trzymajcie kciuki, żeby było lepiej niż w księgarnii. A jutro od 7 do 21 bo inwentura. Nie wiem jak my to ogarniemy delegacja, moja praca, opieka nad Jaśkiem aaaaaaa ja oszaleje.

czesć dziewczynki

my juz po chrzcinach i po egzaminach
czas zacząć wakacje...
wkońcu mogę coś poczytać normalnego...
nie nadrobie Was
ale mam nadzieję ze wszystko u Was ok ?
Kilolku mozemy sie spotkać któregoś dnia na spacerku

martolinka, dobry kawal z tym mlekiem :-D
maxwell,dziekuje. chyba nietrudno zgadnac,ze byly dla facetow :-D
pathanka, serdecznie gratuluje!!!! oby bylo lepiej!
ana, mi sie nigdy nic nie chce ;-)zwlaszcza z rana :-D
kilolku, wspolczuje zabiegania, obys sie troche zrelaksowala na weselu

zaraz ide z mala do znajomych i na szybko robie pizze i maslane guzikowe ciasteczka z moich wypiekow, oby sie udaly, zwlaszcza pizza, bo nie jestem pewna ile szklanek maki wsypalam :tak::-D:baffled:

reszte nadrobie wieczorkiem

pathanka super!!! a co to za prca?

sawi gratuluję! Ogarnę się troche i dam Ci znać. Okaząlo sie dzisij ze Kuba musi jutro isc do przedszkola, bo ma za tydzien wystep a nic nie umie, a myslalam ze bede miala wiecej czasu

gasiulek idziemy w piatek na wesele, ale tak na chwile w sumie.

no wlasnie nie wiem maxwell, bo ja mam takie poldlugie te wlosy, do nczego nie podobne obecnie

reklama
hej kochane,
na spacer nie psozliśmy bo długo padało, a potem nie moglam się zebrać. Odważyłabym się tylko na taki placyk za blokiem na razie z Alą a tam mokro dziś strasznie.

AGRAFKA nic się nie martw dasz radę , pójdziecie może na krótszy spacer i Ala na nóżkach da rady podreptać:tak:, no i super że Wojtuś taki aniołeczek- oby tak dalej:tak:.

agrafka a może Ala do wózka a Wojtuś do chusty?? mi tak było najłatwiej a jak na placu Kuba gonił to młodą wkładałam do wózka :tak:

Będę chustowac ale dopiero w lipcu o ile nie bedzie za gorąco, najpierw muszę się umówić na konsultacje z Izą BK, bo Alę tylko próbowałam chustować, nie mam wprawy.

Wojtuś dzis trochę bardziej marudny, kupy nie było wiec pewnie to.
Ale powiem wam że i tak bez porównania bardziej wyluzowana jestm przy nim niż byłam przy Ali - jejku jaki to komfort. Przy Ali skakałam pod sufit na każde jej zakwilenie, non stop na rękach trzymałam, a jak tylko próbowałam odłożyć płakała.
Z Wojtkiem już jestem spokojniesza dużo, odkłądam go, czekam czy się nie rozkreca z płączem, odkładam do fotelika samochodowego jak nie śpi a ja chcę zjeść.. Uff.. przynajmniej tu wyluzowałam.

Dziś była bardzo fajna położna, pokazała jak pępek czyscić patyczkiem do uszu bo mlody ma taki wysoki "pierścień" pępka i gazikiem się tam nie mogę dostać.

Dziś byłam właściie sama, bo M był w domu ale pracował. Ala była całkiem grzeczna, ale nie spała wiec po 15 zaczęło jej odbijać i zaczynała włazić na mnie jak trzymałam małego, bozia ją raz pokarała bo się zturlała z moich nóg i z kanapy na podłogę :)

banana dzięki - też uważam że jest śliczny ;)
kilolek a jak dajesz radę u fryzjera z całą bandą ? bo ja też planuję się wybrać pod koniec czerwca, nie zapuszczę się już tak jak po Ali, chcę wrócić do życia szybko :). Farba i strzyżenie ostatanio zajęło mojemu fryzjerowi ponad 2 godziny, wiec teraz chyba to rozbiję na 2 wizyty...
Może bym i poszła z małym na strzyżenie,w razie czego wezmę go na rece, fryzjer sam ma małe dzieci wiec nawet cycka na wierzchu zrozumie :). Ala na farbę wolałabym go zostawić z M na spacerze.

pathanka gratki zokazji pracy :)
maxwell, gosiulek, ja miałam długie włosy - włąśnie dlatego że M mi nie pozwalał obciąć od studiów do zeszłej jesieni. Obcięłam asymetrycznie, bez wygalania, ale króciutkie z lewej, złuższe z prawej i czuję się o niebo lepiej !! I zdecydowanie lepeij wyglądam, miałam marne włosy i prawie nigdy nie nosiłam rozpuszczonych - teraz żałuję ze tyle lat zwlekałam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry