• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Hej,

znowu pada:wściekła/y: jak nie upał to leje cały tydzień, szkoda gadać.
Jutro ma być lepiej więc może sie w koncu wybiorę do tego miasta.

maxwell druga rzecz to aspirator do noska:tak:

niedobrze mi jak nie wiem, jakaś roztrzęsiona chodzę, w sumie sama nie wiem jaka:-D za tydzien o tej porze moze juz bede po wszystkim:szok:

ile mozna wytrzymać z mężem w domu bez przerwy???:sorry:

Maxwell - nie zajażyłam, czy się chciałaś dowiedzieć dlaczego sen w aucie to koszmar? Czy co? Bo jeśli to pierwsze to zasnęły po 18 , do domu dotarliśmy po 19 , więc zasnęły na fest dopiero koło 23.;-)
Dobrze tak pogadać w babskim gronie....:-D super , że spotkanie się udało. A tekst o szkole super!!
Martolinka - fajnie, że widziałaś się z Dziunką i jej ferajną, zazdroszczę tego kręcenia...
Polaa - z mężem sprawnym to da się wytrzymać w domu nawet długo, gorzej jak jest niesprawny ;)... ano już za tydzień możesz mieć synka koło siebie..
Jak mnie się nic nie chce, jakaś rozdyźdana jestem....

Martolinka, rozumiem, że raz dziennie 15 minut? Kurcze, chyba też kupię te hula hoop;-)
Polaa, ja myślę, że to stres..jeszcze tylko 7 dni i już będziesz mieć Wojtusia przy sobie;-)
Ana-tak, właśnie o to;-) fajne masz Ana te hasła "rozdyźdana":-D:-D

Hej :-)

U nas wszystko ok, choć pogoda pod psem.

Alicja to śliczny maluszek, u cioci na rączkach była całkiem spokojna ;-) Antek to wygląda na 4-latka, niedługo moją Julię przerośnie, szok:szok: fotek niestety nie mamy:confused2:

Pozdrawiam Was laseczki.

Hey kobitki! Przepraszam, że nic nie piszę ale ciągle mam jakiś gości. Podczytuję Was ale brak czasu na odpisanie. Konrad odpieluchowany tylko jeszcze kupa w majty leci. Zaraz idziemy na spacer na stadion zobaczyć co i jak. Jutro więcej popiszę. Buziole...

Zrobiłam dzisiaj na obiad pierogi z jagodami
yes2.gif
i muszę się pochwalic, ze pyszne wyszły
biggrin.gif
udało mi sie zrobic 50 sztuk
laugh.gif
a teraz lezę bo normalnie się zmęczyłam
embarrassed.gif

Mlody śpi, mąż wlasnie skonczyl czyścić narożnik, az zal na nim siada teraz tylko czemu muszę Go tyle razy prosić zanim się weźmie do roboty?!
:sorry:

a ja czekam na mecz:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry