reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

tak, storczyk i orchidea to to samo. super,ze naroznik pasuje :tak:

my jednak nigdzie nie poszlysmy, bo zaraz zaczela sie burza, potem chwila slonca i kolejna, taki gruby deszcz padal....
ostatnio slyszalam kawal,ze w biblii padalo 40 dni i to sie nazywalo katastrofa, a w anglii to sie nazywa lato :-D

na razie zrobilam porzadek w szafach, dwie torby ciuchow i jedna pluszakow odlozone do "pck" :-), kilka rzeczy na ebay a oprocz tego to nudy,nudy i tylko ciagle chodze i podjadam z tych nudow :confused2::wściekła/y:

reklama
Chciałam dać pustego posta, ale nici z tego:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie mam czasu, więc spadam prostować włosy bo kurde takie mam kręcone że mnie chce krew zalać:szok: a no i mam smaczki nie powiem na co.:-p

BANANA dobre z tym latem w Anglii :-D:-D:-D:-D:-D

Witam

Ja dzisiaj samotnie spedzam wieczor tzn bez meża

bo dzieci mam dość :-D

u tesciowej są wnuki na noc, wiec wlasnych mysli nie slychac moj chlop to wiedzial kiedy sie ewakulowac

edit dopiero zobaczylam że posta wam nie wyslalam grrr

Pola to wy juz do domu? super twoja mama pewnie juz na posterunku

Cze wieczorową porą,
Ilona - żebyś wiedziała weekend i może dojdę do siebie.:-D

BanAna -
u na nas w pl to teraz taka wiosna jak u Was lato;-)
Mamajuli
- a ja zawsze chciałam mieć kręcone a mam proste jak drut.
Etna - Ty to masz zawsze wesoło z tą teściową i jej wnukami;-)
Jestem zrąbana, bo po pracy znów zajęcia adaptacyjne, a potem w domu zabawa z dwójką... idę dalej nadrabiać zaległości wątkowe.;-)
Edit. Lezę spać...

Ostatnia edycja:
Hey kobiecinki. Ja dziś miałam kolejny zalatany dzień a zaraz lecę na szmacie, pościeram kurze i kibelos doszoruję bo jutro przyjeżdżają goście na Euro. Idziemy na strefę kibica, już się boję tych tłumów. Konradosa oddelegowuję do babci a sami poszalejemy :)))

Polaa szybkiego powrotu do formy... Mama już jest?

Etna dołączam się do klubu samotnych żon bo mój do pracy poszedł.

Martolinka mój się nie ubiera, co najwyżej buty. Próbuje czasem ale z miernym skutkiem.

Maxwell mam nadzieję, że Wam pogoda dopisze. Koniecznie idźcie na tor saneczkowy, tylko nie pamiętam czy to buło w Wiśle czy w Ustroniu...

Hejka!
Moje dziecko z moją mamą wysłałam dziś na działkę, a ja poszalałam :biggrin2: byłam u fryzjera i nareszcie mam swój ukochany blond! jakoś przed Bożym Narodzeniem mi odbiło i zrobiłam sobie czerwone pasemka, ale to była okropna pomyłka! dopiero dziś mam włosy takie jak zazwyczaj :biggrin2: jutro mam 18-nastkę mojego chrześniaka! matko czas zapidala! dopiero co go chrzciliśmy, a tu już 18-naście lat kończy :szok: szok! ale co się dziwić jak dopiero co rodziłam, ze szpitala wyszłam, a tu Martysia od września do przedszkola idzie ;-) no leci ten czas strasznie :szok:

mamajuli1 ja jak już piszę to zawsze jakieś takie długie mi te posty wychodzą ;-) postaram się streszczać :-)
Tak moja córcia ma na imię Martynka :-)

ana dobra jesteś :-) z tym wędrowaniem do pokoju dziewczyn :-D ja też żałuję, że nie chustowałam, ale bałam się,że za Chiny Ludowe nie będę umiała się motać, a nawet nie próbowałam :zawstydzona/y: a odbije sobie przy drugim :-D

Martolinka to Ala dała radę z tym niespaniem w dzień :-) moja Martysia kochała wózek, ale tylko do momentu jak zaczęła chodzić :-) teraz gdyby nie to, ze planujemy drugie, to już dawno bym go sprzedała, bo tylko stoi i miejsce mi zabiera :-)

gosiulek73 super, że narożnik pasuje :-) Martynie, jakby pozwolić, to też przesiedziałaby cały dzień przed bajkami :wściekła/y:

Banana mi się też nic nie chce! a jutro mam masę roboty. muszę wykorzystać, że dziecka nie ma i wreszcie porządnie wysprzątać mieszkanie, bo sprzątanie z Martyną graniczy z cudem! przecież ona musi ze mną odkurzać, ścierać kurze, myć podłogi itd. :cool:

Pola super, że idziecie do domu!

Dobra zmykam spać, bo już mi się litery zaczynają zlewać :-) dobranoc

aza,zazdroszcze bardzo !!!!
etna, dobrze,ze juz z pawelkiem nieco lepiej
mamajulii, ja lubie krecone,a ze mam falowane to raz podkrecam, raz prostuje dla odmiany :-D

edit: gawit, moj post zbiegl sie z Twoim. to ile ty masz lat.ze chrzesniak juz 18? :szok: choc w sumie, sama bylam niedawno na 18 syna kolezanki,a ona tylko 4 lata starsza ode mnie :confused2:

Ostatnia edycja:
Cze
moje od 7 na nogach:zawstydzona/y:, jakiś katar prawą dziurkę mi zatkał:-D:-D:-D
AZA - prowadzisz dom otwarty:-D, zazdroszczę tej wyprawy do strefy kibica, towarzyska z Ciebiew dusza.. mnie tłum przeraża;-)
Gawit - miałam tak samo z tą chustą, co do wędrowania .. jak jestem zaspana to robię różne rzeczy i potem nie pamiętam. Muśka mi opowiadała, że potrafiłam z nią prowadzić dysputy.. wszystko ze mnie można było wtedy wyciągnąć:szok::szok: a ja nie pamiętałam rano co roibiłam.
BanAna - widzę, że kobietom z włosami nigdy nie dogodzi...:-D kto ma pofalowane to prostuje, kto ma proste próbuje falować;-)
Polaa - witamy w roli podwójnej mamy dwóch synów, oby szybko Wam się poukładał dzień.
Idę , bo wyje Goniak....

reklama
kurka wodna ,my znowu chorzy!
po chrzcinach wszyscy prawie chorzy (prócz mojej Emilki i moich rodziców)
bo Helusi już katarek sie pojawił
a tak pięknie dziś
Helka sie przekima
Emi obejrzy bajkę (epokę lodowcową)
i pójdziemy posiedzieć w ogrodzie
może na obiadek grila strzelimy

Do góry