reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

zapomnialam...
wczoraj D poszedł an spacer z małym jakos chyba po 10 ..ja sie szykuje do pracy kapiel ,sniadanie itp..słyszę ze ktos przez radio gada pod oknem wygladam a to strażak :szok:idę na balkon a tam 2 wozy strażackie ,gromada ludzi ...co sie okazało...sąsiad z 6 pietra zostawił czy zapomnial grila zgasic...na balkonie w bloku :sorry2:i sie niezle podobno paliło sasiedzi lali wodę...ale nic nie dało...

no za telefon do D zeby szybko przychodzil bo tu kupa strazy...Igi podobno biegł az...ale mial widok hahah drabina wysuwana :-Dstrazaków z 10.."mamo mamo obacz tażak sam ":-Dw bloku wąż rozłozony lejąca sie woda:-DIgi jako ostatni gapiacy się został do końca wszystko trzeba było nadzorowac :-D

to dziecku sąsiad frajde sprawił;-):-D

reklama
Hej laski;-)
Nie miałam parę godzin neta, więc dopiero teraz;-)
Był o 9.00 pan dietetyk z dietką i moimi "wynikami"..ech, na razie nie za ciekawie, ale trzeba sie wziąć za siebie;-)
Ana - zdrówka dla Hanulki!!!!
Cleo, to niezłą frajdę sprawił sąsiad Igiemu - super:-D:-D

Witajcie,

Ala poszła wreszcie spać. Dziś w nocy przespała ciągiem 7 godzin aż musiałam ją wybudzać na jedzenie , bo myślałam , ze piersi mi eksplodują;-)

Później nadrobię co tam u Was a na razie pobieźnie poczytałam i przede wszystkim TUŃCZYKI GRATULUJĘ:tak:

dzień dobry
ana zdrówka i oby się siostry nie pozarażały :tak: , nocki współczuje
kilolek miejmy nadzieje że Kuba da rade :tak:
pathanka fajnie że zadowolona jesteś z nowej pracy , na pewno wkrótce będzie lepiej jak już wszystko opanujecie ;-)
cleo fajnie że Igi miał frajde , chociaż z drugiej strony sąsiad to chyba trochę nieodpowiedzialnie się zachował , przecież mogło dojść do tragedi
właśnie się zastanawiam nad obiadem i chyba zrobię tortille tylko muszę do sklepu po naleśniki skoczyć póki nie pada ,ale mi się oczywiście nie chce :zawstydzona/y: , Lenka właśnie ogląda bajki (książeczki) a Kuba bawi się grającą kostką którą wyciągłam dla małej :-D , lece sobie zrobić kawe

Witam się i ja :))) U nas wszytko oki. Troche nas gorąc przytłumił. Zaraz małego spać położe i ugotuje pierogi z Lidla hehe... Kucharze na całego :)))

Tuńczyki ogromne gratulacje. Oj, szok musiał być ale z pewnością z wszystkim sobie poradzisz :)))

Kilolek trzymam kciuki za spokojne zakończenie przedszkola...

Cleo to Igi miał frajde hehe... Co do sąsiada to brak słów...

ana dopiero zakumalam,z eu Was znów choroby :szok: zdrówka i oby sie jedn od drugiej nie zarazila. A zapalenie krtani ostatnio bardzo popularne jakos

Cleo
hehe to mial Igi frajde!
Ogólnie to fizycnie nie jest źle, tak bardzo zmeczon nie ejstem ale psychika mi siad. Doła mam na maxa.
Ja tam nie chce nic przekladac. Jeslu tylko mozecie to czekamy na Was z otwartymi ramionami ;-)

Kilolku to jak fizycznie dajesz radę ( ukłonyyyy) a psycha nawala to najlepsze są pogaduchy,ploty chichy śmiechy ;-):-D:-) to ja zaraz zrobię obczajkę jak jezdza pociągi jutro i dam Ci znać telefonicznie co i jak;-)

Ana ja chyba nie pamietam posta w którym by Twoje panny były zdrowe..niech już was omijają w koncu te paskudztwa a sio!!!!

nasmażyłam dla D kotletów ..może do jutra mu starczy i nie zje wszystkiego:-Dbo mnie jutro nie ma ;-)

ale się ciesze ze się znowu zobaczymy huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

a jak z budową tego parku rozrywki w Grodzisku coś juz sie rozpoczeło czy to na razie plany tylko???

ponoc juz prace zaczeli ale to taki grodzis nie grodzisk bo to w naszej gmnie ale od nas to z 15 km bedzie, tak jak i autostrada. Swoj drog to autostrade to powinni sobie w d... wsadzic. Takie korki u nas przez nia ze szok! nie oddali wsystkich zjazdow. DO kolejnego jest jakos pierunsko daleko, ktos mi moil ze 40 km ale to chyba mocna przesada i wszyscy zjezdzaja na grodzisk. W pitek na to wesele jak jechalismy jakies 15 km tylko trzeb bylo przez autostrady to ponad godizne nam zajelo. Jak jeszcze tam ludzie do tego parku beda walic to koniec, wszystko stanie
Ale park ten pod stacja jak nam ladnie zrobi. Ta czesc dl dzieci ejst juz skonczona ale po drugiej stronie rzeki jeszcze alejki klada i trawe maluja ;-) wiec jest jescze zmkniety. Otwarcie za miesiac dopiero ale zapowiada sie piekniee

reklama
Do góry