reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Gosiulek ja też bym te zagłówki dokupiła. jakoś tak pusto bez nich.

tuńczyki gratuluję! wow bliźniaki super! zazdroszczę na serio! chciałabym bliźniaki, ale u mnie w rodzinie właśnie kuzyna żona jest w takowej ciąży, więc mnie już to raczej nie spotka ;-) za dużo byłoby tych bliźniaków w rodzinie :-D

No nic mykam do wyrka! jeszcze tylko 4 dni i urlop!!!!!! :-D jakoś dam radę ;-)

Dobranoc :-)

reklama
To ja też mówię dobranoc :)

Kilolku ja wyczytałam że przy nawykowych zaparciach bardzo pomocna jest aktywność fizyczna maluchów więc się ruszamy całymi dniami :rofl2: - jak ja to mówię: wszystkie chwyty dozwolone jak mają pomóc mojemu dziecku ;-):tak:.

Jutro wstaje po 6 i jade autobusem a mąż zabiera Pawła i auto (hihihi) i jadą na 8 do przedszkola, ja pracuje do 17 :baffled::-(. Pawła po 14 mama moja odbiera z przedszkola, wpadnę do nich na 45minut po pracy i uciekam do fryzjera :zawstydzona/y: pewnie z 2,5 godziny - wyrodna matka ze mnie, ale co zrobić :-D.
może mąż będzie mial jutro luzniejszy dzień i Pawlem się zajmie po przedszkolu ale kto to moze wiedziec :dry:

to fakt u nas tez jest gromna roznica jak się Michał wyhasa.

i ja bede uciekac. Młoda dzis posl pac o ludzkiej porze, wiec zapewne czeka mnie ciekw noc :baffled:

czekalam az ktos cos napise z rana ale chyba sie nie doczekam ;-)
Zuzanka posanowila odespac nocke a Michal niedawno wstal wiec mi nie dany odpoczynek. Kuba juz w przedszkolu, dzisiaj ma zkonczenie roku. Obawiam sie ze nie bedzie lekko, bo nie chcil isc ze względu na ten wystep :dry:

Cze
Nockę miałam do bani, ataki kaszlu Hanki 2x po godzinie wykończyły mnie; ma zapalenie krtani, małżon z nią siedzi... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieję, że choć Gosiul wyjdzie obronną łapą; tak to jest jak się dziewczynom pozwoli szaleć - jak psy z łańcucha spuszczone latały wczoraj i mam efekt! wrrrrrrrrrrr
Etna - to po fryzjerze, fotkę poproszę!
Kikolek - trzymam kciuki, by nie było tak źle z Kubą.

O rany ale produkujecie nie nadążam. Dziś mam pierwszy dzień wolny i miałam odpocząć, ale mam tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć. Pędzę odkurzać bo zarośniemy brudem, a środa i czwartek znowu wolne, więc was wtedy nadrobię, bo jutro od 9 do 21 w pracy.

POLAA Wojtuś jest śłiczny. Pulaski ma cudne.

TUŃCZYKI GRATULUJĘ !!!!

reklama
Witam

gawit niestety musze pracowac w wekeend (1 nd wolna) bo D pracuje do 17 przeważnie i ja chodze w tygodniu na 18 do 22 ,a mam 3/4 etatu i jakos wyrobic te godziny muszę.Jest okropnie bo kazdy weekend w pracy czasami po 10 h a osttanio mi sie szykuje po 12 h ...ale na dzien dzisiejszy nie mam wyboru...Biedronka co by nie gadac jest na szczycie w płacach jesli chodzi o sklepy te większe.
jak będą mi chcieli przedłużyc umowę a ta konczy sie we wrzesniu wtedy idę na cały etat i system pracy sie zmieni.Igi wtedy dłuzej bedzie w przedszkolu i mam nadzieje troche pozyc jak człowiek...zobaczymy...

tuńczyki ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wspaniała wiadomość.Teraz sie nie zamartwiaj co bedzie jak urodzisz tylko dbaj o siebie :-) tak widocznie miało byc ,szczescie podwójne :-)

Kilolku jak sie czujesz ogólnie ? jezeli chcesz mozemy przełozyc spotkanko na inny tydzień...

nic mi sie nie chce ...jestem padnieta po tym weekendzie...

Do góry