• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Gosiulek ja też bym te zagłówki dokupiła. jakoś tak pusto bez nich.

tuńczyki gratuluję! wow bliźniaki super! zazdroszczę na serio! chciałabym bliźniaki, ale u mnie w rodzinie właśnie kuzyna żona jest w takowej ciąży, więc mnie już to raczej nie spotka ;-) za dużo byłoby tych bliźniaków w rodzinie :-D

No nic mykam do wyrka! jeszcze tylko 4 dni i urlop!!!!!! :-D jakoś dam radę ;-)

Dobranoc :-)

reklama
To ja też mówię dobranoc :)

Kilolku ja wyczytałam że przy nawykowych zaparciach bardzo pomocna jest aktywność fizyczna maluchów więc się ruszamy całymi dniami :rofl2: - jak ja to mówię: wszystkie chwyty dozwolone jak mają pomóc mojemu dziecku ;-):tak:.

Jutro wstaje po 6 i jade autobusem a mąż zabiera Pawła i auto (hihihi) i jadą na 8 do przedszkola, ja pracuje do 17 :baffled::-(. Pawła po 14 mama moja odbiera z przedszkola, wpadnę do nich na 45minut po pracy i uciekam do fryzjera :zawstydzona/y: pewnie z 2,5 godziny - wyrodna matka ze mnie, ale co zrobić :-D.
może mąż będzie mial jutro luzniejszy dzień i Pawlem się zajmie po przedszkolu ale kto to moze wiedziec :dry:

czekalam az ktos cos napise z rana ale chyba sie nie doczekam ;-)
Zuzanka posanowila odespac nocke a Michal niedawno wstal wiec mi nie dany odpoczynek. Kuba juz w przedszkolu, dzisiaj ma zkonczenie roku. Obawiam sie ze nie bedzie lekko, bo nie chcil isc ze względu na ten wystep :dry:

Cze
Nockę miałam do bani, ataki kaszlu Hanki 2x po godzinie wykończyły mnie; ma zapalenie krtani, małżon z nią siedzi... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieję, że choć Gosiul wyjdzie obronną łapą; tak to jest jak się dziewczynom pozwoli szaleć - jak psy z łańcucha spuszczone latały wczoraj i mam efekt! wrrrrrrrrrrr
Etna - to po fryzjerze, fotkę poproszę!
Kikolek - trzymam kciuki, by nie było tak źle z Kubą.

O rany ale produkujecie nie nadążam. Dziś mam pierwszy dzień wolny i miałam odpocząć, ale mam tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć. Pędzę odkurzać bo zarośniemy brudem, a środa i czwartek znowu wolne, więc was wtedy nadrobię, bo jutro od 9 do 21 w pracy.

POLAA Wojtuś jest śłiczny. Pulaski ma cudne.

TUŃCZYKI GRATULUJĘ !!!!

reklama
Witam

gawit niestety musze pracowac w wekeend (1 nd wolna) bo D pracuje do 17 przeważnie i ja chodze w tygodniu na 18 do 22 ,a mam 3/4 etatu i jakos wyrobic te godziny muszę.Jest okropnie bo kazdy weekend w pracy czasami po 10 h a osttanio mi sie szykuje po 12 h ...ale na dzien dzisiejszy nie mam wyboru...Biedronka co by nie gadac jest na szczycie w płacach jesli chodzi o sklepy te większe.
jak będą mi chcieli przedłużyc umowę a ta konczy sie we wrzesniu wtedy idę na cały etat i system pracy sie zmieni.Igi wtedy dłuzej bedzie w przedszkolu i mam nadzieje troche pozyc jak człowiek...zobaczymy...

tuńczyki ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wspaniała wiadomość.Teraz sie nie zamartwiaj co bedzie jak urodzisz tylko dbaj o siebie :-) tak widocznie miało byc ,szczescie podwójne :-)

Kilolku jak sie czujesz ogólnie ? jezeli chcesz mozemy przełozyc spotkanko na inny tydzień...

nic mi sie nie chce ...jestem padnieta po tym weekendzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry