Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, a Igor raz przez przypadek łykną nawet drinka- ale mu nie posmakował bo pluł strasznie.

;-) a tak na serio to super że ciąża ci służy i że wszystko ok.

,ana narobiłaś mi smaka i koniecznie muszę coś upichcić ale chyba zrobię drożdżówki ha ha ha ;-PWitam babeczki:-) czuję się jak bym wróciła z wakacji- jesteśmy wszyscy tak spaleni słońcem że makabra- nawet dzieciaki. Przez 2 dni tj wczoraj i dziś leniuchowaliśmy w basenie przed domem- normalnie u nas 34 stopnie.
A z tych gorszych wiadomości moja Julia po wczorajszych szaleństwach ma zapalenie spojówek- chyba bakteryjne, bo jej ropa z oczka wypływa:-(
Dziś w przedszkolu na tablicy przeczytałam bardzo ładny cytat, brzmiał jakoś tak:najpiękniejszą rzeczą jaką tata może dać swojemu dziecku jest miłość do jego mamy- bardzo mi się spodobał
GOSIULEK superancki ten twój narożnik- rewelacja
MAXWELL fajnie że wypoczynek się udał i pewnie najbardziej dzieciaczki zadowolone
GAWIT u nas to samo ,jak zobaczą piwo to zaraz się częstują, a Igor raz przez przypadek łykną nawet drinka- ale mu nie posmakował bo pluł strasznie.
TUŃCZYKI o raju bliżniaki, ja to właśnie tego się bałam najbardziej.GRATULACJE
ANAWKA oj bidulo , zdrowiejcie szybko. Przynajmniej teraz ci się wychorują i póżniej będziesz mieć spokój.
LOTKA no faktycznie u mnie babcia też tak w cieniu na balkonie siedzi.;-) a tak na serio to super że ciąża ci służy i że wszystko ok.
ETNA jak Pawełek? cieszę się że już lepiej- oby więcej nie chorował bo chyba juz limit wyczerpał.;-)
AGRAFKA też odniosłam wrażenie że teraz po tym porodzie jesteś bardziej spokojna i do pewnych spraw podchodzisz z większym dystansem. No i jesteś super przykładem na to że matka mająca 2 dzieci dużo lepiej ogarnia sytuację i organizuje czas, a niżeli osoba bezdzietna. A co do Wojtusia to on i tak jest jak ANIOŁEK.
KILOLEK no widzisz jaką masz dzielną córcie
POLA jak tam Wojtuś? a jak Kuba reaguje na rodzeństwo?
No i zapomniałam co jeszcze..................kurde idę poczytać resztę i spadam prostować łepetyną- jak zwykle.![]()

tak to wgląda, ale nie boli bardzo wiec wolę sie nie przyglądać już.