reklama
Cze
czas leci szybko, że aż strach.
"Pocieszę" Cię trochę kikolku, bo u nas po tygodniu w przedszkolu Hanka dzisiejszej nocy dostała ataku szczekającego kaszlu - także witaj zapalenie krtani.
Nic prócz kaszlu nie ma, chociaż tyle dobrego. Pogoda dokopuje, wirusy latają w powietrzu, więc nie jest dobrze.
Poza tym moje kobieciny trzymają standard i mają pomysły przyprawiające mnie o palpitacje serca.
czas leci szybko, że aż strach.
"Pocieszę" Cię trochę kikolku, bo u nas po tygodniu w przedszkolu Hanka dzisiejszej nocy dostała ataku szczekającego kaszlu - także witaj zapalenie krtani.
Nic prócz kaszlu nie ma, chociaż tyle dobrego. Pogoda dokopuje, wirusy latają w powietrzu, więc nie jest dobrze. Poza tym moje kobieciny trzymają standard i mają pomysły przyprawiające mnie o palpitacje serca.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie
u nas intensywny weekend
wczoraj byliśmy u dziunki choc bałam się , ze nic z tego nie wyjdzie , bo Asia w piątek miała oczko zaropiałe. Na szczeście antybiotyk w kroplach pomógł od ręki.
Asia to już taka panienka , że szok
nawet warkocz dała sobie zapleść

u nas intensywny weekend
wczoraj byliśmy u dziunki choc bałam się , ze nic z tego nie wyjdzie , bo Asia w piątek miała oczko zaropiałe. Na szczeście antybiotyk w kroplach pomógł od ręki.Asia to już taka panienka , że szok
nawet warkocz dała sobie zapleśćA Antek niedługo mnie przerośnie
dziewczyny, tak wysokiego 3-latka to chyba nie widziałam ;-)
I chciałam zaznaczyć że Alicja jest przesłodka, przemądra, przeradosna (jest takie słowo?
) Po prostu cukierek do schrupania :-) i tylko patrzeć jak zacznie siadać 
Dziewczyny, wchodzę dziś do przedszkola a tam balony, dzieci poprzebierane
panie informowały o tym w piątek a Asi akurat w piątek nie było. Kurcze ale się wkurzyłam! Dobrze ze strój czarownicy z zeszłego roku jeszcze dobry więc szybko do domu i z powrotem do przedszkola. Potem bieg na autobus, Julka niestety z autobusu do szkoły sama ale miałam dobry widok na tą ulicę i widziałam że doszła do szkoły. Mam nogi w tyłku dosłownie.
dziewczyny, tak wysokiego 3-latka to chyba nie widziałam ;-)I chciałam zaznaczyć że Alicja jest przesłodka, przemądra, przeradosna (jest takie słowo?
) Po prostu cukierek do schrupania :-) i tylko patrzeć jak zacznie siadać 
Dziewczyny, wchodzę dziś do przedszkola a tam balony, dzieci poprzebierane
panie informowały o tym w piątek a Asi akurat w piątek nie było. Kurcze ale się wkurzyłam! Dobrze ze strój czarownicy z zeszłego roku jeszcze dobry więc szybko do domu i z powrotem do przedszkola. Potem bieg na autobus, Julka niestety z autobusu do szkoły sama ale miałam dobry widok na tą ulicę i widziałam że doszła do szkoły. Mam nogi w tyłku dosłownie.
martolinka
I już nikt mi nie uwierzy , że frytka swoje za skórą ma;-)
Dziunka dobrze , że miałaś strój na podorędziu , bo Asi byłoby bardzo przykro..
Dziunka dobrze , że miałaś strój na podorędziu , bo Asi byłoby bardzo przykro..
martolinka
Poważnie? wierzyć się nie chce..
reklama
martolinka
Szkoda , że tak późno wywiesiły ogłoszenie.. w zasadzie tak na ostatnią chwilę;-)