reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Anioła?

Za szydełkowanie właśnie się zabieram. Idzie coraz lepiej. Kupiłam fajną książkę z różnymi wzorami na maskotki, biżuterię, ocieplacze na kubki itd, ale najpierw muszę przećwiczyć podstawy.

edit. Torebki LV to torebki Louis Vuitton.

Ostatnia edycja:
reklama
No ja jestem w trakcie drugiego kółka ocieplacza i o ile oczek łańcuszka mam tyle ile we wzorze to słupków wychodzi mi dziesięć mniej:-D:-D ale i tak jestem dumna że z moich prób coś wychodzi:-D

Witajcie ;-)

I juz piąteczek. Ja z grupona kupilam ostatnio sushi za 99 zł doa dwóch osob jesz ile chcesz i 2 wejscia do hula kula dla małego.

Jutro mam w planach zabrać małego do kina bo podoba mu sie reklama nowego filmu dla dzieci ale marnie to widzę bo katar sie zwiekszył i mały zaczyna kaszleć. Dziś po 6 miałam juz wychodzic do pracy ale mały się obudził i nie mogł nosa wysmarkać. Więc zaczęłam robić inchalacje, smarowanie, smarkanie itd i wyszłam z domu przed 7. W pracy 8.20 więc w miarę ok.

ech myslalam ze Oli się wykuruje ale widzę, że idzie coraz gorzej.

Do tego wczoraj jechalam pociągiem, w ktorym jechala bardzo chora laska - smarkala kaszlala itd i dziś obudzilam się z bolem gardla. Lece zaraz po oscillococillum i sebidin plus na gardło i będe sie leczyć.

Na biurku sushi więc zmykam na snaidanko :-)

mi te reklamy przychodzą z grupona i citi ale ja je kasuję...jak wyglada to kupowanie??bo ja sie chyba pewnie tam kiedys zalogowałam albo coś kurde nie wiem...

Cleo jak wygląda? Normalnie :) Logujesz się, kupujesz, płacisz a oni wysyłają Ci na maila kupon, ktory musisz wydrukować. Jednak trzeba sprawdzać, rzeczywiście sa promocje tak jak piszą na niektorych ofertach ja wczoraj porownywałam oferte hotelu w Łebie i było 50% taniej niz na stronie ale często ceny są wyższe, kiedys patrzyłam oferte wakacyjną i jak zadzwoniłam do pensonatu Pani podała mi niższa cenę. Warto sledzic te oferty jak się ma czas oczywiście.

Kiedy byłam w Rabce w moim hotelu byli goście z Grupona, mieli cała oferte spa za darmo.

Ula błagam, skończ już o tym sushi bo mam odruch wymiotny:-D Przepraszam, ale bratowa pracuje w sushi i wystarczą mi jej opowieści i dostawy... i chcę o tym już zapomnieć:-D Klientów mają bardzo dużo, z napiwków i po 300zł dziennie wyciąga ale naprawdę mi to nie smakuje.
Ostatnio mi kalmara zafundowała i cierpiałam 2 dni na samą myśl:-D Albo chociażby tobikko....No, ale są gusta i guściki. Za to krewetki koktajlowe mogłabym jeść wiadrami:-D

Ale, ale żeby nie było to u nich uwielbiam wszystko z noodle baru. Pierożki z krewetkami - pycha! I z tego menu często zamawiamy.

Gosia
a wogóle to pracochłonne strasznie. Ten ocieplacz chyba skończę za miesiąc bo mi 8,5 kółka zostało a gdzie jeszcze górny i dolny pasek żeby to połączyć:-D a co dopiero tak jak Ty sukienki i czapki:szok: no ale może dojdę do wprawy:tak:

Jestem chora jak pies. Kaszel powodujący wymioty, już wiem jak moje młodsze dziecko się męczy. Mój A ma zapalenie spojówek. A Julia jak to Julia zdrowa jak ryba, nie wiem jak ona to robi! Asia już tez do siebie dochodzi, mam nadzieję że w poniedziałek pójdzie do przedszkola.

Nie wiem co dziś na obiad? Macie pomysł? Tylko postnie poproszę:-p

reklama
Dziunka skończe jak będę chciała :-D:-D:-D

Dziunka pościsz? Myslalam, że wprost przeciwnie?

Dziś po pracy chyba do fryzjera smignę, chyba, że alarm będzie i do domu biegiem bede zmuszona biec.

Do góry