reklama

Listopad 2010

co do powiadamiania najbliższych to ja jestem jednak za tym, żeby wiedzieli że sie już zaczęło i że już jestem w szpitalu. na bieżąco zdawać relację to jednak przesada. ale uważam że rodzice powinni wiedzieć. przynajmniej mama.

ja miałam taką akcję w rodzinie, że siostra nie powiadomiła ciotki ze się zaczęło. ciotka od zmysłów odchodziła co się dzieje, ze już 17 h nie ma z nimi kontaktu. a jak po 18 h łaskawie On zadzwonił powiedzieć że są w szpitalu to ciotka tak płakała aż mi jej szkoda było. i to nie był płacz ze szczęścia:-(.

ja mam rodzinkę najbliższą w porządku i wiedzą że jak się coś dzieje to trzeba czekać na rozwiązanie sprawy, a nie dzwonić co 5 min i pytać czy już. tak było w przypadku pierwszego porodu i teraz tez tak będzie.

ja, wyjeżdżając z domu zadzwonilam do mamy, ze jedziemy i myślę, że było dużo mniej zdenerwowana niż gdybym ani ja ani mój D nie odbierali telefonów. dla nich to tez ogromne przeżycie.

reklama
magdaaa moze i masz racje, co innego mama, a co innego znajomi :) tylko czasami jadac do szpitala.. mozna wrocic jeszcze do domku bez dzidzi jak miala agatakat, wiec ja pewnie poczekam az bedzie wiadomo, ze "to juz to" i wtedy powiem D zeby rodzicom dal znac - oni wydzwaniac nie beda, bo sa w Polsce i to my zawsze dzwonimy :) (nie beda przynajmniej sie stresowac nie potrzebnie jak sie okaze ze to falszywy alarm), a znajomym wg planu, powiemy jak bedzie juz po :)

no i wam dam znac, ze jedziemy, zebyscie kciuki trzymaly jak cos heh :)

nie wiem czy ktoś wrzucał już, jeśli nie, to przeklejam z młodych mam:
ixi:
hej! Piszę z gg na telefonie więc nie wiem czy dojdzie.Dalej jestesmy w szpitalu, maly dopiero dzisiaj wyszedl spod lampek-zoltaczke mial dosyc mocna. dopiero od dzisiaj karmie,wczesniej tylko odciagalam i donosilam pokarm. Jestem strasznie obolala- mam w sumie 16 szwow! 7 z naciecia i reszta z pekniecia. Nie wiem czy wam clio pisala, ale nie dosc ze mnie nacieli to peklam z drugiej strony, takze jest ciezko. ulge przynosi tantum rosa, zbawienie moje. maly jest sliczny,moj dawid probowal wejsc na forum i wstawic wam jakies zdjecie i napisac co i jak, ale jest totalnie ciemny w tym. prawdopodobnie wyjdziemy do czwartku. pozdrawiam

biedna ixi, pecha ma do opieki medycznej..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry