Kurcze troszke mnie nie bylo a tutaj taka produkcja, nie da sie was opuscic

Magdaa26 tak tak pojawił sie nowy suwaczek

I bylo o tym mowa, ale dziekuje jeszcze raz bardzo :*
Ja jakos sie zle czuje, slabo mi, kreci mi sie w glowie, jest mi niedobrze raz zimno raz goraco ehh, jak nie urok to sr**
DO WARSZAWIANEK!!! Dostałam zaproszenie na warsztaty edukacyjne na temat komórek macierzystych z krwi pępowinowej. sa bezplatne, bedzie można porozmawiać ze specjalistami, z lekarzami i takie tam. Warsztat odbędzie we wtorek 26 października 2010 roku o godz. 17:00 w Kawiarni Kalimba, miejscu przyjaznym mamom z dziećmi, przy ul. Mierosławskiego 19 w Warszawie. Ale ze ja nie moge isc to moze ktoras z was jest chetna??
U mnie tez non stop telefony, jak sie czuejsz, urodzilas juz??masz nadal skurcze i takie tam, doprowadza mnie to juz do szalu bo moje zagrozenie przedwczesnymporodem tak jak szybko sie pojawilo tak szybko zniklo i jest cisza.
Karmelka fajnie ze sie odezwalas

Kiedy pokażesz nam swoje szczescia ??

Czekam z niecierpliwoscia na foteczki
U nas jak zacznie sie porod to P przedzwoni( jeżeli nie bedzie to noc) do moich rodzicow, jego rodzicow i mojej siostry bo ta to chyba by mnie zabila gdybym jej nie powiedziala. A reszta rodziny to dowie sie w taki sposob ze napiszemy eska " Marika jest juz na swiecie, urodzila sie ...., waga ...., wzrost .... punktow.... " i po wyslaniu wylaczamy telefony dokuki nie dojdziemy do siebie
Oj szkoda ze u ixi sie tak porobilo, ale mam nadzieje ze do czwartku wyjdzie i bedzie wszytsko ok.