reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

holly ale Ci super ze juz wychodzicie ze szpitala :-) mezus tez napewno nie moze sie doczekac! nie martw sie waga synka, niemowlaki zawsze traca troche na wadze :-) i rzeczywiscie ze tez masz czas pisac ze szpitala, ja to pewnie jak zaczne rodzic to sie odezwe dopiero pare dni jak juz w domku bedziemy ;-) pozdrawiam i trzymajcie sie!!

reklama
Czesc Laski :)
Na poczatek GRAULUJE tym które juz po i trzymam kciuki za te co jeszcze przed :)

Ja juz po w czwartek o 9.10 po 9 godzinach ciezkich przezyc urodzilam chlopaczka 3550g, zdrowy :) Antoś jest juz w domu z nami :)

Witam sie wieczorowa pora :)
Ja dzisiaj dzien spedzilam cudownie, 3 godzinny spacer z moim ukochanym. Potem przyjechali do nas znajomi w 6 miesiecznym szkrabem. A teraz sobie siedze i odpoczywam :)
Elzu ja bol szyjki odczuwam jako klocie w srodku ale nie az tak daleko, tak jak by mnie ktos szczypal od srodka pochwy.
ooo wlasnie doczytalam opis Amerie i mam wlasnie tak samo :)
agatakat a ja nie wiem czy ma takie klocie cos wspolnego z rozwarciem bo ja tak mam wlasnie a w szpitalu ostatnio na Ip powiedziala mi lekarz ze nie ma rozwarcia i szyjka ok 1cm.
U mnie tez jest oddzielne IP położniczo - ginekologiczne.
Polacaespanola - Gratuluje :)

Właśnie wróciłam ze szpitala bo mały praktycznie dziś się cały dzień nie ruszał, lekarz popatrzył na mnie ze zdziwieniem czemu dopiero teraz przyszłam więc mu odpowiedziałam że czekałam aż się rozkręci. Musieliśmy przejść przez sor dopiero z soru z lekarzem poszliśmy na odział gin-poł. Lekarz zbadał mnie i zrobił usg. Serduszko miarowo bije, łożysko II/III wód płodowych 12-13. Powiedział też że przy cukrzycy to już od czwartku powinnam chodzić na ktd i żebym zgłosiła się wcześniej do tego szpitalu co chcę rodzić. Zresztą cały dzień jest do bani...

elzu my mieszkamy w takiej okolicy ze jak nas zasypie to sie nie ruszymy ;) w zelszym roku mielismy 2 zimowki na przednich kolach (tam gdzie jest naped) i jakos to szlo, ale i tak cala okolica byla sparalizowana.
i wsumie to nawet tez nie chodzi o snieg, ale jak jest codziennie przymrozek i rano lod na drogach to nie ma jak wyjechac pod te gorki ;)
W jakim Ty rejonie UK mieszkasz,że takie warunki macie w ziemie? Trochę to odstaje od klimatu tego kraju,ale zazdroszczę śniegu bo ja lubię śnieg a w tym kraju mi najbardziej śmigania na nartach zimą brakuje.

nissanka- bardzo się cieszę, że z Bartusiem wszystko OK. Wiem co musiałaś przejść, bo tydzień temu miałam tak samo. Sobotni wieczór a my na IP (z tego samego powodu co Ty). Dobrze, że tak się to skończyło.
polacaespanola-gratulacje, uściski i wszystkiego naj naj naj

nissanka- dobrze z wszystko ok:) Teraz przynajmniej już wiesz, gdzie się musisz udać.

A ja witam niedzielnie!
Spać nie mogę...bo tak na prawdę to już po 9 jest.Dziś jadę do mojego rodzinnego miasta na cmentarz i pozniej do rodzinki bo się zjechali w tym roku licznie... Jakby co to torbę spakowna zabierm!

reklama
polacaespanola-fajnie że już w domku jesteście.Gratuluje synusia:)

nissanka-najważniejsze że z małym wszystko w porządku

Ja z Julką po śniadanku i tak nudzimy się.Same jesteśmy,niech tylko pogoda będzie to pójdziemy na spacerek.

Do góry