Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

agatakat, no jakby pieniazki byly to tez bym wymienilaale ja za duzo nie jezdze a w Manchesterze glownie pada deszcz wiec damy rade ta ostatnia zime.. a pozniej nasze autko i tak pewnie pojdzie na zlomowisko, bo to gracik jest
A co do skurczy.. to sie nie pchaj w kolejkeja powinnam byc pierwsza
poijam nawet herbatke z lisci malin ale srednio dziala..
holly, no to czekamy na sprawozdanie z porodu
polacaespanola, zastanawialysmy sie co sie z Toba dziejeGratuluje synka!
Rodzilas SN?
Svensonka, wspolczuje przezyc, mam nadzieje, ze nastepnym razem wyjdziesz juz z coreczka.
Svensonka tutaj też nie jest tak do końca... nie dają tak kroplówki od razu- zresztą widać było po ixi, ona miała już rozwarcie a męczyli ją ile godzin zanim dali oxy... u mnie w szpitalu jest to samo, położna mówiła że tylko po terminie i nie ma szans na wywoływanie wcześniej bo nie każda kobieta to dobrze przechodzi- można dostać za dużych skurczów gdzie organizm nie jest jeszcze przygotowany i może popękać bardzo w środku, tak miała córka znajomej mojej mamy.
Trzymaj się dzielnie, na pewno będzie dobrze, nie płacz teraz bo dzidzia się denerwuje a widać że poród blisko to dużo spokoju Ci teraz potrzeba.
a anbar nic nie napisałamoże w końcu mały się pokaże