Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
svensonka nie oddam nikomu mich skurczy bo juz sie 2 tygdonie tak meczepozatym przeczyszczanie to juz mam od tygdonia, potrafie nawet 4 razy do kibelka na dzien pojsc i przez to 3 kg poszlo mi w dol
![]()
Wpadłam się z wami przywitać!!! Nie jestem teraz w stanie nadrobić co tu naprodukowałyścieJesteśm juz dzisiaj wszyscy w komplecie w domku. Jak znajdę czas to wkleję zdjęcia naszej ksieżniczki
Mała ważyła 3190 54 cm 10 pkt apgar i przyszła na świat o 8.39 przez cc. Cieszę się, ze mam już to za sobą
Jest słodka właśnie sobie śpi i czekam aż się obudzi zeby ją wykąpać.
. Wsio razem robiliśmy. Zakupki na targowisku w piękną sobotnią pogodę, potem parę drobiazgów w Magnolii i tesco. Razem gotowaliśmy obiadek i zrobiliśmy pyszny serniczek. Własnie zjadłam ostatni kawałeczek. 
.
, bo wtedy najmniejsza obsada w szpitalu. Ale jak na razie kochana to nic się nie dzieje. Moja babcia by chciała w sowje urodzinki , czyli 8.11. Mi też nawet pasuje, bo termin mam na 9.11. Więc jak coś to ja proponuję tę datę