Jotemka
Fanka BB :)
Rtyska, żółtaczkowe dzieci tak mają, staraj się go karmić jak najczęściej... Dla jego dobraDzidziek jest cudowny- ale nie wiem co robić żeby nie zasypiał przy karmieniu, nic nie pomaga, pięć minut i śpi. W ogóle tylko śpi....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rtyska, żółtaczkowe dzieci tak mają, staraj się go karmić jak najczęściej... Dla jego dobraDzidziek jest cudowny- ale nie wiem co robić żeby nie zasypiał przy karmieniu, nic nie pomaga, pięć minut i śpi. W ogóle tylko śpi....
Ciekawi mnie jak będą wyglądać przytulanki jak w sypialni będzie z nami maleństwo![]()
Czy aby nie będzie to krępujące dla nas-rodziców![]()
AgatakatJak najbardziej podpisuję się pod polecanym purelanem - rewelacja! Co do kupek to nasz Maluszek ma jutro będzie miał dwa tygodnie i wciąż robi żółto-pomarańczową kupkę. Wszystko jest ok :-) Dodam jeszcze, że odkąd zrezygnowałam z kupowanej wędliny kupki przestały być śmierdzące i bączków też znacznie mniej - efekt natychmiastowy. Jednak w tych wędlinach sama chemia...hej dziewczyny! :-)
licze na Wasza nieoceniona pomoca:
Mala dzisiaj zrobila kupke koloru zoltego, czy tak ma byc? wczesniej byly czarne
Mala ssa cyca i dostaje tez butelke
pozatym co byscie radzily na wymemlone sutki.. tzn na koncowkach robia mi sie ranki od tego jak ona tylko trzyma je w buzi. dobrze lapie cala otoczke i nie ssie koncowki, ale to ze samo trzyma mojego sutka w buzi znieksztalca go i powoduje ranki
hej !! my już w domkuurodził się z czwartku na piątek
![]()
:-) No to ja Wam powiem, że my się dzisiaj w końcu poprzytulaliśmy, a Mały spał sobie obok w łóżeczku dostawnym. Dacie radę ;-) Ja mam większy problem jak patrzą na nas trzy pary oczu naszych psiurów, wykrzywiając "po psiemu" głowy.