Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czekamy na relacje z porodówy !
i to mi się w UK najbardziej podoba. Nikt nigdy mi nie powiedział,że mogę urodzić wcześniej czy później. Tutaj nawet mi "podwozia" nikt nigdy nie sprawdzał.Nie mam pojęcia jak moja szyjka,czy mam jakieś rozwarcie czy nie. Ostatni raz badanie ginekologiczne miałam w Pl zaraz przed zajściem w ciąże. Tutaj przy każdej wizycie mierzą mi tylko ciśnienie krwi,sprawdzają mocz,mierzy brzuch,słuchamy bicia serca i sprawdza ułożenie dzieciaczka i tyle.Przez cała ciąże tylko 2 usg-ok 12 i 20 tc i tyle. Nie bawią się tu w proroctwa i zgadywanki co do porodu,nie panikują i nie robią z ciąży choroby. A doświadczenie mają spore bo w tym kraju w każdej minucie rodzi się jakiś dzieciaczek.Kochana, dlatego nie wierzę, co mówią lekarze, bo NIKT nie wie kiedy będzie po wszystkim. Mój lekarz nawet zwolnienia mi nie dał dłuższego, bo uważał, ze już będę "po 8 listopada, a ja "swoje" wiem... Nie nakręcać się, a wszystko będzie super i o właściwym czasie. Chociaż wiem, ze oczekiwanie jest trudne, tym bardziej, że dają człowiekowi nadzieję, że będzie szybko "po".
myślę jeszcze co na obiad zrobić. macie jakieś pomysły?
Dzięki Joaś za pocieszenieViolett - nastaw się nawet na 3 a od razu będzie miło jak się zdarzy za dwa tygodnieW końcu prawie za 3 tygodnie nadal będzie w terminie....
Ja tylko tak pisze a tak naprawde to juz mnie szlag trafia normalnie..