Holly - odstaw herbatę kup sobie te herbaty z hippa dla dzieci one nie szkodzą a z kopru włoskiego jak najbardziej ja ją piję i morelową z Hippa. Mała nie ma narazie kolek ale mój Kamilek miał bez przerwy i też wtedy miałam te kropelki Sab Simplex sa rewelacyjne działają szybko i skutecznie. Ja na pocieszenie powiem ci, że zjadłam ostatnio sernik domowy od mamusi było tam tez kakao i małą wysypało i tez juz nie wprowadzam nic nowego. Jem pieczywo ciemne z białym serem albo szynką drobiową serem żółtym. Piję jogurty. Jem rosół, gotowane mięso, kluski, kluski na parze, ryz z jabłkami i piję wodę albo wodę rozcieńczoną z sokiem jabłkowym.
Ja mam pytanie do was tzn tych rozpakowanych Ile godzin w nocy wam śpią dzieciaczki???? Bo moja zasypia po 19 i pierwsza pobudka o 22 potem o 24 potem o 2 a potem o 4 i koło 7. W dzień potrafi nam spać 3-4 h i powiem wam, ze lepiej niż w nocy. Co robicie ze dzieciaczki wam śpią 6 h mają smoczek??? a może w ciemnym pokoju śpicie bo my mamy taką lekką lampkę w kontakcie. Proszę o rady!!! Bo jestem coraz bardziej nie wyspana!!!