E
Eirema
Gość
Ja myję za każdym razem szczotką, a potem wyparzam.....a mały je mi co 2 godziny, więc praktycznie co 2 godziny odciągam i wyparzam........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzisiaj w przychodni pielęgniarki też mnie nie pocieszyły. Po zmierzeniu mnie wzrokiem zapytały: "Na kiedy ma Pani termin, bo brzuszek jest jeszcze wysoko?
". 

!!!!!! A ja już po 41 tyg.
Widocznie Lilcia nie chce dać się pokazać światu. Martwie się tylko, czy ma odpowiednią ilość wód i czy łożysko dobrze pracuje. Jutro idę na kontrolę, na kTG do szpitala więc się zapytam o USG - przepływy wód. Może będą mi w stanie je zrobić, bo do swojej gin już na pewno nie pójdę. Pozdrawiam wszystkie mamusie , te rozpakowane i 2w1. :* :* :*
taka mama to skarb 
w niedziele przylatuje tesciowa i bedzie Nam pomagac przez tydz :-) Ja myję za każdym razem szczotką, a potem wyparzam.....a mały je mi co 2 godziny, więc praktycznie co 2 godziny odciągam i wyparzam........
Witam dziewczyny
Maluszek prężył się i co chwilę wybuchał płaczem, jadł, pospał pól godziny do godziny, płakał prężył się i spał. Ni jak nie można go było uspokoić - no nie jeden sposób działał - nadmuch letniego powietrza z suszarki do włosów na brzuszek. Mi się wydaje że coś zjadłam - choć dziwię się bo podobno można jeść to wszystko co w ciąży bo maluch podobno już wprawiony. A to chyba nie do końca jest prawda.
Miałyście podobne zachowanie u waszych maluszków?