amerie my jestesmy w uk i tutaj z pediatra nawet sie nie widzisz

tzn my bylismy raz jak miala 2 tygodnie o to jej swiszczenie w nosku, ale wtedy to jeszcze wiec byla karmiona piersia, za 2 tygodnie mamy wizyte z lekarzem rodzinnym to wtedy porusze ten temat. polozna mnie sie pytala jakie podjaemy mleko i powiedziala tylko ze ok. ogolnie to juz z mleka takiego 'podobnego do tego z piersi' przeszlismy na mleko dla glodnych dzieci. ta firma co podajemy to odpowiednik bebiko o ile sie nie myle, ogolnie jedno z najdrozszych dostepnych tutaj w uk, ale kto wie czy jest dobre
llf super ze juz w domu! jaka duza dziewczynka

) moja byla o 10 cm krotsza
holly 
dokladnie, moja jest taka przytulanka ze po butli i tak czasem lubi sie przytulic do cyca

smieszy mnie to jak ona juz spi a ja zabiore jej sutka, to ona wielkie oczy i szybko lapie go spowroten

czasem 3 razy tak walczymy zanim usnie
co do chrztu to my ochrzcimy Malenstwo, jesli w przyszlosci bedzie chciala chodzic do kosciola to bedzie miala chrzest juz za soba a jesli nie bedzie wierzaca to taki chrzest nie bedzie mial dla niej i tak zadnego znaczenia
oboje jestesmy nie praktykujacy, moim rodzica to wszystko jedno bo jak wiadomo sa powazniejsze problemy niz wydawanie kasy na chrzest i imprezke po

nie mowiac juz o tym ze miedzy innymi dlatego zgadzam sie ma chrzest bo znajomy ksiadz jest bardzo w porzadku, chodzi na tenisa itp i wcale kasy nie bedzie chcial