reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2010

Witam wszystkich w ten sloneczny dzien.
Pierwszy raz odwazylam sie dzisiaj pojsc z Kubisiem na plac zabaw do piaskownicy...do tej pory balam sie ze jst za malutki...ale bylo super...dreptal na czworaka po piasku i zbieral kamyczki i patyczki:)

Umiescilam w temacie oddam, inf. ze mam do oddania dwa opakowania 350 g i 6 saszetek na 210 ml.mleka Gerber 2. Kubis nie chce go jest a mi szkoda wyrzucic,moze ktoras z was chce dla swojego maluszka?

reklama
Hej dziewczyny!
Byliśmy dzisiaj z Olem w Osiedlowym Klubie Mam. Było super. Olek szalał i bawił się z innymi dziećmi. Gdyby nie fakt, że musiałam go pilnować, bo wchodził w każdą dziurę to wogóle mogłoby mnie z nim nie być.
Padło pytanie od kiedy myć dzieciom zęby. Pani stomatolog w Dzien Dobry TVN mówiła dziś, że jak tylko wyjdą to trzeba je myć i to pastą. My jeszcze nie myjemy. Niech sobie dobrze urosną przynajmniej dwa :-).

Super...fajne sa takie miejsca dla dzieciaczkow.My jutro idziemy po paste dla takich maluszkow i zaczynamy mycie naszych 5 zabkow:) na razie Kubus sam "mył" mokra szczoteczka:)

Mychakp Ty też jesteś z wawy, więc jeśli masz ochotę to możesz się wybrać z nami na takie spotkanie. Odbywają się one w poniedziałki o godz. 16.30. Klub mieści się w okolicach ratusza na Bemowie okolice ul. Górczewskiej. Spotkania są bezpłatne. Polecam:-).
U nas cała góra dziąseł jest biała.Trójki, dwójki no i najmniej jedynki. Może będzie wysyp ząbków...

hej:)

Krzyś dospał sam włóżeczku bez wstawania do 4-ej! Jest sukces bo wcześniejsze noce były masakryczne. Potrafił obudzić się juz o 23 i trzeba było go brać do nas...

Niedawno wróciłam od lekarki. Sprawdziła moje wyniki badań i powiedziała ze są idealne. czyli nie mam żadnego stanu zapalnego w okolicy kręgoslupa jak podejrzewała neurolog. Idę napiś się kawy.

Miłego dnia laseczki!

Monika współczuję nocki, pocieszyć? u nas po 2,5tyg wyszedł ząb heh i jest teraz lepiej, ja dawałam na noc paracetamol jak za mocno dziczyła. Melb le boskie ale ja to się obawiam placków na tych błyszczących, wiesz mało wiele dotknięcie i już do czyszczenia, ciekawe jakie te są

85asia fajnie z tym klubem mam

Mycha moja piasek je więc jeszcze troszkę jak rozumku nabierze :)

u nas porządna jesień, mega zimno i wieje, no i deszcz

Dziewczyny musze podzielic sie wiadomoscia... Pamietacie moze jak pisalam trzy miesiace temu ze staramy sie o nastepne dziecko... I dzis ujrzalam te wymarzone dwie kreski!!:szok: Bladziocha ale jest!!! Powtorze test najwyzej za dwa dni dla pewnosci ale mysle ze powinien wyjsc pozytywny... jejkus ale sie ciesze :-)

85asia bardzo chetnie wybierzemy sie z Kubusiem do klubiku...on uwielbia dzieci:)

Trusia77 moj nie jadl wczoraj ale znajac jego pomysly nie omieszka sprobowac:) wspolczuje tego zimna...u nas jeszcze jest fajnie na dworku.

Kuba zasypia o 20.30 i o 4 juz chce piers...dzisiaj dal sie odlozyc do swojego lozeczka ale przewaznie biore go do nas.

reklama
Monaadams GRATULACJIE!!! Super!!!
Trusia paracetamol ma małe właściwości p/bólowe. Lepiej dać ibufen. Jak Olkowi szły zęby to wstawał o 6 i w nocy też się budził trochę. Teraz śpi nawet do 7.30 i noce są spokojne. Mamy fajnie :-).
Mychakp zapraszamy serdecznie. Jeśli masz ochotę to my się też z mamami spotykamy na spacery. Ty chyba z pragi jesteś?
A ja zjadłam śledzia w sosie koperkowym, a potem deser budyniowy i jest mi tak niedobrze... Masakra... co mnie podkusiło...
U nas słonko, ale chłodek.

Do góry