• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

Ja zauwazylam juz tydzien temu (wieeem wczesnie) ze moje piersi sa wrazliwe

Spokojnie. Ja się raczej nie nakręcałam i nie doszukiwałam pierwszych objawów, a ten pierwszy, jak się później okazało, pojawił się 4 dni po owulacji (pewnie przypadł na implantację). Okrutnie mi śmierdziały perfumy mojej mamy i moja klacz jakoś tak mi cuchnęła moczem ;-)

reklama
Witam wszystkich :)

Wychodzi na to ze sama tez jestem listopadowa :), zrobilam test (a raczej dwa) dzisiaj rano i mam dwie kreseczki :)

O dzidzie zaczelismy sie starac dokladnie dwa tygodnie temu kiedy mialam owulacje (uzylam testu na owulacje), a dzisiaj powinnam dostac @ wiec nie czekajac.. kupilam test :)

Termin wyliczylam na 7 listopada.

Nasze fasolki jeszcze malutkie, mialyscie juz jakies objawy ciazy oprocz spoznionej @? Ja zauwazylam juz tydzien temu (wieeem wczesnie) ze moje piersi sa wrazliwe i obolale, a oprocz tego nic.

Kiedy wybieracie sie do lekarza?

p.s. mam 25 lat i to nasza pierwsza fasolka

Na poczatku to serdecznie ci gratuluje i witam wsrod listopadowych mamus:-D Co do pierwszych obiawow to mialam podobnie jak ty z piersiami i ostatni zaczelo mnie troszke mdlic ale ogolnie jest narazie dobrze nie odczuwam sennosci a slyszalam ze czesto tak jest. Fajnie ze przybywa nas tu coraz wiecej:-D

ja tez witam nowa mame listopadowkowa ;-)

anbar... konno jezdzisz, ale extra! Ja zawsze marzylam zeby choc troche pojezdzic konno, ale nigdy rodzice kasiurki nie mieli a ja jak juz doroslam to i okazji :sorry: Ale zawsze o tym marzylam... pozazdroscic. Jezdzisz od dawna? Masz wlasne konie? Gdzie mieszkasz tzn w jakiej okolicy?? duzo pytan jak niechce to nie odp, zaciekawilas mnie poprostu, Twoja osoba :sorry:

anbar... konno jezdzisz, ale extra! Ja zawsze marzylam zeby choc troche pojezdzic konno, ale nigdy rodzice kasiurki nie mieli a ja jak juz doroslam to i okazji :sorry: Ale zawsze o tym marzylam... pozazdroscic. Jezdzisz od dawna? Masz wlasne konie? Gdzie mieszkasz tzn w jakiej okolicy?? duzo pytan jak niechce to nie odp, zaciekawilas mnie poprostu, Twoja osoba :sorry:

Spoko :-) Ja jestem z Warszawy, ale jeżdżę kawałek od domu, jakieś 40 km na północ od centrum miasta. Mam klacz, na której jeżdżę niezmiennie od 4 lat. Nie jestem jej właścicielem, ale jedynym użytkownikiem. Kobyłka ma dość specyficzny charakterek i nikt nie chce na niej jeździć ;-) Kiedyś chciałam mieć swoje konie, nawet dwa razy się przymierzałam do kupna, ale ciągle coś mi wypadało po drodze i w sumie dobrze, że nie kupiłam. Na to trzeba być w stajni minimum co drugi dzień, a idealnie codziennie. Ale mam marzenie o własnej stajni, więc może za kilka lat :-D
Ale moja historia jeździectwa nie jest długa. Jako kilkulatka chciałam jeździć, ale z powodu kasy (czyli jak Ty) nie mogłam. Potem mi się udało nauczyć podstaw jak miałam 15 lat - jeździłam w zamian za czyszczenie koni w stajni, a potem miałam 10 letnią przerwę. A potem poszłam do pracy i postanowiłam, że muszę wreszcie zreazlizować marzenie do końca i nauczyc się porządnie jeździć.

tusia26 dzieki, juz wczesniej widzialam ten filmik, sciagnelam sobie z internetu, jest bardzo fajny, mysle ze bede jeszcze do niego wracac w czasie ciazy :)

Fajny filmik, juz dawno temu chyba go widzialam:). Niesamowite...a ten maly plemnik taki smieszny:-D kurcze jeszcze pare dni i dzialamy. Mam nadzieje, ze uda nam sie jeszcze zanim moja mama przyjedzie:-) 13 przyjezdza na 3 tygodnie moja mama w odwiedziny. Nie za czesto ma okazje ogladac swoja jedyna wnuczke. Fajnie by bylo jakbysmy mogli przekazac wiadomosc:) Chociaz przy Femke czekalismy do okolo12 tygodnia....milego wieczorku

tusia26 dzieki, juz wczesniej widzialam ten filmik, sciagnelam sobie z internetu, jest bardzo fajny, mysle ze bede jeszcze do niego wracac w czasie ciazy :)
Kochana a kiedy miałas ostatnią @ ?
bo ja 30.01.10.i taki suwaczek jak twój pokazuje mi własnie 4tyg. a inne juz 4 tyg i 1 lub2 dni. nie czaję.

reklama
Hello! Witam serdecznie wszystkie mamusie :)

zglasza sie kolejna zaciazona, z terminem na 6 listopada.

do tusi: kochana ja dokladnie w tym samym dniu mialam pierwszy dzien mojej @ co za zbieg okolicznosci :D :D pozdrowka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry