Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie jestes sama ja tez chyba w piatym tyg choc termin do lekarza mam na 15 wiec sie dowiem co i jak

Co do przeziębień to trzeba strasznie uwazać ja miałam rozmowę z genetykiem,moja Alicja miała wadę nabytą w skutek przeziebienia i wysokiej tem na początku ciąży![]()
Nie chce straszyć ale taka jest prawda nie zycze nikomu tego co przeszłam jestem tylko szczera,bo jak bylam w Matce Polce w Łodzi to tak sie nasłuchałam i naoglądałam ,ze człoweiek nawet nie wie co mu grozi.ja siedzę w domy do 12 tyg i nie ruszam sie na krok!!!!!! Życze dalszej nieswiadomości ja tak żyłam i dostałam pstyczka w nos.Kokota, to chyba każda mająca rozum kobieta wie, że w ciąży każdy, nawet najmniejszy, problem ze zdrowiem, może mieć negatywny wpływ na dziecko. Ale mimo wszystko, mimo ogromnej tragedii jaka Cię spotkała, prosiłabym Cię jednak o niepisanie takich rzeczy.
Na mnie takie coś nie robi wrażenia, ale Twój post przeczyta wiele innych, bardziej spanikowanych dziewczyn, i zamiast im pomóc czyms takim, wprowadzasz tylko niepotrzebny stres.
Przeziębienie samo w sobie groźne nie jest. Gdyby było, kobiety w ciąży od dnia dwóch kresek na teście powinny się zamknąć w domu i nie wychodzić do dnia porodu, bo o przeziębienie specjalnie trudno nie jest. Groźne jest zaniedbanie przeziębienia.

nie poruszam już tematu,życzę wszystkim zdrowych dzieci i spokojnych ciąż oraz udanych rozwiązań) nie chcialam nikogo przestraszyć ,kazda ciąża to indywidualna sprawa,Ja jestem już tak przerażona, ze nikomu tego nie życzę.nie zrozumie ten co ma zdrowe dzieci ,żyjące dzieci.