reklama

Listopad 2010

Ale mysle ze u nas tez niedligo zacznie sie w klejanie fotek.
.

już się zaczęło, he,he;-)

Paulinko, niestety ja mam to samo, bardzo drażliwa jestem w stosunku do M,ale wyciszam się bardzo przy Mikim,
Mysza...oby i u mnie minęło, bo M. ma czasami mnie serdecznie dosyć
no i też bym chciała się napić cafki w ogródku....:tak:

reklama
Dziewczyny ja tez mam fale nastrojow, zwlaszcza w pracy i najlepsze ze nie powiedzialam jeszcze kolezankom o ciazy i nie wiem co sobie mysla o mnie w ostatnich tygodniach. Ale byle bzdura potrafi mnie wyprowadzic z rownowagi...wczoraj krzyczalam ze sie zwalniam ale po 5min juz sie smialam :)

Paulinko zazdroszcze wygrzewania sie na sloneczku :) Ja czuje sie bezndziejnie poprostu :( ehh.
Oj ja tez mam takie wachania nadtroju, w ciagu godziny moge sie smiac, drzec, smucic i plakac. Moj P czasami sie ze mnie smieje bo mowi ze tak fajnie sie denerwuje o byle co, ale jak juz dochodzi do smutku i placzu to pociesza mnie jak tylko moze:)
Tak tak juz niedlugo my bedziemy sie chwalily :)

Kobietki podjęłam dzisiaj decyzje że zapisuję się na basen :-) poczekam tylko do wizyty 6.05 i zapytam jeszcze ginka o zgodę
Czy ktoś Was chodzi na basen z brzuszkiem ? Przeczytałam wiele dobrego i to mnie przekonało.

co do basenu....to polecam naprawdę:tak::tak::tak:, w ciąży z Mikusiem chodziłam na takie specjalne zajęcia dla ciężarówek w wodzie
oczywiście basen musi być z wodą ozonowaną!!!
ja bym baaaaaaaaaaaardzo chciała, ale zobaczymy, co na to mój lekarz:baffled:

i na taki fitness dla brzuchatek też.....

A jeszcze wlazłam z ciekawości na październikowe mamy i wyczytałam że niektóre to już znają płeć... :-) ale im fajnie.
A brzuchy to mają mniejsze niż grudniówki ;-)

Mysza ja gadalam z ginkiem o basenie i bardzo polecial tylko wlasnie musi to byc woda ozonowana bo w chlorowanej mozna jakas bakterie zlapac.
Ja zawsze chodzilam raz w tygodniu na basen i pierwszy trymestr odpuscilam, ale od drugiego ruszam ponownie. I wiele razy widzialam mamuski z brzuszkami, malymi i duzymi :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry