paulinka109, wspolczuje tych przebojow z nerka i zaparciami, trzymam kciuki zeby bylo lepiej, sama mialam jakies dziwne zaparacia w Polsce i sie troche meczylam

ale na szczescie przeszlo.
Tofiś ja jestem totalnie za tymi tematami, dzisiaj robilam spis ubranek dla dziecka i co za tym idzie szukalam jak szalona na innych forach rad jak ubierac dzieciatko (co zalicza sie do pielegnacji poniekad).. takze byloby milo miec u nas taki temat

moze sama je stworzysz jako ze to Twoj pomysl?
Meriva jak dzwonilam sie zapisac na szkole to chcieli mnie zapisac na pazdziernik a to sa 3 tygodnie w sumie i stwierdzilam, ze wole wczesniej, bo mam termin na poczatek listopada.. a nigdy nie wiadomo jak to bedzie w razie szybszego porodu nie chcialabym ominac zajec i zapisalam sie na wrzesien.
Wzielam dzisiaj do pracy nasz 40sekundowy filmik z USG 4D i wszyscy sie zachwycali jak pieknie widac i jaka ladna dzidzia i ze widac siusiaka

bylo mi bardzooo milo

i sie naszym dzieciaczkiem kazdemu chwalilam

i jeszcze dowiedzialam sie ze jedna z kolezanek jest w 7tyg, a wiem ze sie starala wiec bardzo sie ciesze

musze jej nasze forum polecic koniecznie
Jutro rano ide sie zobaczyc z polozna, wiec lece do lozeczka. Milej nocy mamuski