reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Dzisiaj miałam fatalny dzien w pracy. Koleżanka która ze mną siedzi w biurze strasznie sie ze mna poklocila, bardzo sie poplakalam :( To straszne, ale normalnie twarda ze mnie babka, za to w ciąży wyrabiam normę mazgajstwa za pare lat życia...

echooo mnie tak zdenerwowali w 5 miesiącu....dostałam drgawek i skurczy i po tej akcji moja gin powiedziała żebym do pracy lepiej nie chodziła, bo ja takie rzeczy rozpamiętuje, analizuję. A mnie wkurzył dyrektor, powiedział mi takie słowa że szok....
Więc współczuję i przytulam, super że odreagowałaś zakupami :)

reklama
Witam wszystkich :)
Dzień zaczął mi się tragicznie, przymierzyłam sukienkę na jutrzejsze wesele, i totalna klapa. Ten fason jest zdecydowanie nie dla mnie, a jak ja mam to powiedzieć mojej teściowej która szyje tą sukienkę w prezencie urodzinowym dla mnie? :no:
Ale ja już lepiej wyglądam w leginsach i jakiejś fajnej tunice, bo ona przynajmniej podkreśla brzuszek, a ta którą teściowa mi uszyła jakby całkowicie maskuje brzuszek a w efekcie wyglądam jakbym miała 15 kg nadwagi a nie była w ciąży......
Nie wiem co zrobić teraz...

hej dziewuszki... ja też sądze że urodzę na początku listopada choć termin na 17 mam. Mogę urodzić nawet 37. oby tylko maluszek był zdrowy i nie miał żadnych problemów:)

Dziewczyny przy pierwszej ciaży miałam termin na 26 września a urodziłam 2 października w 41 tyg. także powiem wam, że większość raczej rodzi po terminie niż przed także nie nastawiajcie sie na 2 tyg wcześniej przed terminem. Powiem wam, ze czekanie potem jest denerwujące jak w terminie się nie rozdwoicie bo potem ciagle nic się nie dzieje nic się nie dzieje itd.. wiem jak to jest bo ja to miałam.

dziewczyny wczoraj oszalałam :D otworzyli mi 'ŚWIAT DZIECKA' 3 min drogi spacerkiem od mojego domu :D polecialam z mama i Agata i nie moglam sie oprzeć zeby nie kupowac! tyle mozliwosci, kolorów, wzorów, rodzajów ze oczy mi sie blyszczaly i jak łapałam sie za cos to za chwile znajdowalam ladniejsze i tak ciąągle :D głownie chodzi mi o butelki, smoczki, szczoteczki do włosów i tego typu drobiazgi. W końcu odłożyłam połowe rzeczy, bo mi sie przypomnialo ze obiecalam P. ze razem pojedziemy na duuze zakupy i kupimy wszystko na raz :(
najbardziej zwariowałam pod kątem smoczków, bo stwierdzilam ze jak kupie jakis, to juz bede musiala tej jednej firmy kupować zawsze, bo dziecko sie przyzwyczaja.. no ale koniec moich wywodów więcej w wątku zakupowym ;)

u mnie wlasnie wychodzi sloneczko, myslalam ze moze sie gdzies przejde po sklepach ciuchowych, ale to bardzo ryzykowne.. :D chyba bede musiala w domu pieniadze zostawic :-D

Amerie nie bedzie tak źle, może jakis paseczek pod biustem i juz bedzie bardziej podkreslony brzuszek...ja też jutro śmigam na wesele i też nie jest to sukienka jakie nosilam wczesniej...

Tylko jak ona mnie zobaczy w tym pasku no to będzie wiedziała że mi się nie podoba....chyba że wyjdę z domku i założę w aucie, ale wtedy mój mąż będzie wiedział.....poza tym sukienka jest bardzo letnia a jutro na być u nas 12 stopni.... :(

reklama
My też mamy jutro wesele, a ja jeszcze nie mam pojęcia co na siebie włożyć...
Letnia sukienka to by się jeszcze znalazła, ale przy takiej pogodzie zostają eleganckie spodnie i tuniczka chyba jakaś..

Do góry