reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

No nie wiem, ale bóle jak przed okresem..
Próbuje się dodzwonić do mojego gina, ale tel. nie odpowiada:/

weź magnez jeszcze jak już nospe wypiłaś, połóż się i nogi do góry albo podłóż coś żeby były wysoko. Jak nie przejdzie to do lekarza niestety, bóle jak na miesiączkę na tym etapie ciąży to nic dobrego.

reklama
Ixidixie hmmm niewiem co to. Pamiętasz jak na początku każda z nas miała takie obfite upławy, może to nic groxnego, tylko te sskurcze mi nie pasują, zdenerwowałaś się.... Weź może ciepła kąpiel i do łóżka, może rzeczyiście zapalenie pęcherza, teraz taka pogoda każda szybko może złapać

A mi piątek zaczął się fatalnie, w nocy koszmary, że mąż mnie zostawił, nie mogłam dobudzić się, a potem wielkie poszukiwania jego portfela, nie znaleźliśmy. Nawet nie pamięta kiedy go widzial ostatnio, a tam dokumenty i karta....

Pogoda przynajmniej lepsza... Mnie łapie coś bo kicham, już popijam herbatę z cytrynką i tantum verde na drapanie gardła.

Co do terminu nastawiam się na "później", termin 24.11, a ur mam 01.12 więc może bede miała grudniową dziewuchę heh

ixidixi przede wszystkim weź głęboki wdech. Postaraj się nie panikować. Jeśli czujesz niepokój i masz wrażenie, że to coś poważnego nie wahaj się i jedz do lekarza. On z pewnością coś zaradzi.

Trusiu mam podobny termin 24.11. Ja cieszyłabym się gdyby moja córcia urodziła się w grudniu. Ja i mój mąż też jesteśmy z ostatniego miesiąca :)

reklama
Witam wszystkich :)
Dzień zaczął mi się tragicznie, przymierzyłam sukienkę na jutrzejsze wesele, i totalna klapa. Ten fason jest zdecydowanie nie dla mnie, a jak ja mam to powiedzieć mojej teściowej która szyje tą sukienkę w prezencie urodzinowym dla mnie? :no:
Ale ja już lepiej wyglądam w leginsach i jakiejś fajnej tunice, bo ona przynajmniej podkreśla brzuszek, a ta którą teściowa mi uszyła jakby całkowicie maskuje brzuszek a w efekcie wyglądam jakbym miała 15 kg nadwagi a nie była w ciąży......
Nie wiem co zrobić teraz...
Ja bym powiedziala tesciowej ze sie zle czuje w tej sukience, i zalozylabym cos innego:)

ixi- dodzwonilas sie do tego lekarza?? Wiesz co w aptekach sa takie testy do kupinia zeby sprawdzic czy to wody plodowe, jak masz blisko apteke to lec kup i bedziesz wiedziala. A jak nie to jedz na IP. Skurcze to tez nie dobrze. Mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok.

Do góry