• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

reklama
Kurcze 30 tydzień..... Myślicie, że Maleństwo IXI dałoby radę jakby co, każdą to może spotkać. Tak jakoś ciągle o niej myślę i trzymam kciuki. Mam nadzieję, że jeśli krwawienia ustąpiły to i skurcze znikną.

No i mnie coś łapie, każdy poranek to ogromny ból gardła. Zajadam cytrynę i górę owoców. Ta paskudna pora roku się zbliża.

A czy u was też tak wieje? Wszystko co może fruwa, okna nie da się otworzyć.

Idę męża na obiadek zawołać, dziś schabowe i mielone :)

No dziewczyny ten chłodek w mieszkanu z powodu braku grzania jest już nie do zniesienia. Mogliby już zacząc grzać, jest mi z leksza zimno :angry:. Chętnei bym wzięła ciepłą kąpiel ale nie można :-(.

Ja też nie wiem co na obiad zrobić :baffled:. Nie wiem co bym zjadła, hmmmmmmm

trusia - jasne, że by dało radę, przeżywalność wcześniaków z 30tego tygodnia jest coś w okolicach 94%. Ale mam nadzieję, że poczeka jeszcze z 8 tygodni :).

Dałoby radę tylko mogą być mikrowylewy, kłopoty ze wzrokiem i musiałby pewnie maluch trochę czasu spędzić w szpitalu a to nic przyjemnego. Później ciągłe wizyty i kontrole u okulisty, neurologa itd.
Trzeba po prostu być dobrej myśli i wierzyć że chociaż te 4 tyg jeszcze pociągnie. Znaczy Ixi :)

Zalgol nóżki sobie wymocz w ciepłej wodzie, ciepłej herbatki napij i schowaj pod kocyk.
A dziewczyny nie spekulujmy o Ixi, bo na pewno wszystko będzie dobrze i nie ma co gdybać.
Musi być.
Nasze forumowe kciuki będą na pewno zaciśnięte.

hmm...makaron dobry i szybki pomysł na obiad :D dzięki dziewczynki :*
Narazie wcinam musli z jogurtem-jakoś mnie tak naszło :D

U nas zimno w domku jeszcze nie jst tragiczne,bo ja w krótkim rękawku po domu śmigam,ale jak leżę to pod kocykiem oczywiście ;)

Jeśli chodzi o IXI - nie ma co gadać "co by było gdyby",bo musi być dobrze!!!Jest napewno pod dobrą opieką i trzeba być dobrej myśli :) W każdym bądź razie jesteśmy z nią "duchem" i trzymamy kciukasy!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry